W wolnym czasie zacząłem waloryzację wnętrza, dołożyłem przełączniki na lewym panelu i wykonałem rurkę tlenową na prawą stronę. Tę ostatnią wkleję dopiero po pomalowaniu. Rozwierciłem przednią część nosa i umieściłem obciążniki z ołowiu.

Zaopatrzyłem się w żarówki fotograficzne, więc od teraz, mam nadzieję, zdjęcia będą w lepszym wykonaniu.
Skleiłem wnękę przedniego kółka

Element kolumny zrobiony z blaszki, był trochę za cienki, więc podkleiłem pod niego kawałek płytki 0,25mm, dołożę jeszcze kilka przewodów. Z samej kolumny zeszlifowałem paski, pozostawiając jeden górny, ale tylko na przedniej części.

Na koniec zrobiłem od nowa fotel

Niedziela była również owocna

Dokleiłem przewody do wolantu, teraz już tylko pozostaje malowanie.

Rozciąłem owiewkę i dokleiłem grodzie

Na tylnej części owiewki skleiłem 2 płytki 0,25mm, ponieważ widoczna cześć posiada 2 otwory nieprzelotowe. Na zdjęciach słabo to widać, ale jak przyjdą kolory będzie dużo lepiej.

Najpradopodobniej waloryzacja kokpitu została skończona. Dołożyłem przycisk w podłodze obok wolantu oraz przewody po lewej stronie i wajchę po prawej.

W międzyczasie zrobiłem 2 rurki (pitota? - ciekawe do czego były wykorzystywane) na skrzydła. W igłę 0,6mm wkleiłem odcinek 2mm drucika 0,4mm. Według instrukcji mają wystawać ze skrzydła 18mm.