Arcturus napisał(a): Miałem nawet włączyć się do projektu "Pod niebem Afryki" ale nie widzę tam opcji rozpoczęcia nowego watku... O edkowych Emilach napisano już dużo złego, ja nie wgłębiałem się w szczegóły
Arcturus napisał(a):Malowanie: oczywiście najbardziej pstrokate i wsiowe w zestawie, czyli Oblt.Ludwig Franzisket, StabI./JG 27, Ain-el-Gazala airfield,Libya.

marco2607 napisał(a):Arcturus napisał(a): Miałem nawet włączyć się do projektu "Pod niebem Afryki" ale nie widzę tam opcji rozpoczęcia nowego watku... O edkowych Emilach napisano już dużo złego, ja nie wgłębiałem się w szczegóły
Faktycznie ,lipa z AFRYKĄ . Myślałem że dorzucę tam parę wątkówz me-323 włącznie.
Edkowy zestaw jest 1% za duży w stosunku do skali 1/48 , to chyba specjalny numer eduarda aby inne dodatki nie pasowały do tego modelu.
Arcturus napisał(a):

Mecenas napisał(a):Czy te panele inspekcyjne zaznaczone krzyżykami są do usunięcia, przesunięcia, modyfikacji?

marco2607 napisał(a):Arcturus napisał(a): Miałem nawet włączyć się do projektu "Pod niebem Afryki" ale nie widzę tam opcji rozpoczęcia nowego watku...
Faktycznie ,lipa z AFRYKĄ . Myślałem że dorzucę tam parę wątkówz me-323 włącznie.
Edkowy zestaw jest 1% za duży w stosunku do skali 1/48 , to chyba specjalny numer eduarda aby inne dodatki nie pasowały do tego modelu.

skusz napisał(a):Marco robisz Giganta
skusz napisał(a):Superowy preszading
skusz napisał(a):Marco robisz Giganta

marco2607 napisał(a):Mam nadzieję że będzie jeszcze jakaś zdecydowana kosmetyka, teraz to taki kraciak wyszedł. Jaki kolorek dałeś na górę ,
wygląda dośc ciemno.

Arcturus napisał(a):Ostatnio czasu było mało, więc postępy niewielkie:

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości