Slash napisał(a):Grzegorz2107 napisał(a):ROMAN napisał(a): Po wielu latach skrobania plastiku postanowiłem i ja wyciosać jakieś latadło
I na postawie tego stwierdziłeś, że Romana interesuje umiejscowienie dokładne kokard i słabe odtworzenie granicy kolorów?
Tak tylko pytam, bo socjologia takich for jest bardzo ciekawa
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Czy zawsze musi powstać konflikt przy sklejaniu modeli...
Oczywiście, potośmy sąMecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Czy zawsze musi powstać konflikt przy sklejaniu modeli...
Oj, oj... mimo różnicy latek spędzonych na tym Świecie (a wychodzi mi tego blisko 20) apeluję by Kolega szanowny kija w mrowisko nie wtykał.ROMAN napisał(a):Modelarstwo to hobby a nie sztuka.
luck1985 napisał(a):Jeden wielki LOL tu wyszedł, na miejscu Romana bym zlał te 3mm i nie kładł na pewno na nowo kalek.
spiton napisał(a): Wykazujemy błąd, ale nie drążymy tematu wywierając na autorze presji, żeby błąd poprawił.
luck1985 napisał(a):
Jeden wielki LOL tu wyszedł, na miejscu Romana bym zlał te 3mm i nie kładł na pewno na nowo kalek.
Wyznaje zasade taką samą jak Roman-Hobby, a nie sztuka. Mam się miło bawić i przyjemnie spędzić czas- ale z umiarem,bez czytania ton książek i wręcz "onanizowaniem" się czy kalka jest w odpowiednim miejscu czy 3mm w lewo- LOL
Nie dałbym rady czytać, że wnęki podwozia sa ciut jaśniejsze, to nie jest Interior Green, jest za ciemno itp bzdury. Mi to ma sprawiać frajde,
mi się ma podobać i to JA mam z tego czerpać satysfakcje- a że się różni MINIMALNIE od orgyinalu w rzeczywistości... no cóż- peszek. Pkt widzenia zależy od pkt siedzenia ot cala filozofia.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: SnaQ i 16 gości