Daniel iceman Gronowski napisał(a): ...Powierzchnie sterowe są w zestawie już oddzielone?
Bond napisał(a):Co do RLM04 to Me-109E3 jak i wersja G , nie to żebym się czepiał, też byłem w RAF Museum , widziałem i patrząc na slajdy które mam i foty w sieci to kolory szybkiej identyfikacji mają bardziej cieplejszy odcień.

Bond napisał(a):A maski docianałeś sam? Bo z tego co wiem nikt jeszcze nie puścił w sieć wieści że produkuje.
Kuba Plewka napisał(a):Ładny model, bardzo czysty i delikatny. Podoba mi się, gratuluję fajnej pracy. Też chętnie zobaczyłbym zdjęcia z budowy, jakie jest tam wnętrze, jak to się wszystko składa ze sobą.

GrzeM napisał(a):Brakuje mi tylko "prześwitów" między lotkami i klapami a płatem.
spiton napisał(a):Nie podoba mi się żółta osłona silnika.
Jakaś taka mało przekonująca.
Kuba Plewka napisał(a):Osłona silnika jest mało przekonująca.
Do tego stateczniki poziome niespecjalnie uprzejme a ster kierunku zwyczajnie kłamliwy.
spiton napisał(a):Model oczywiście super i foty równie świetne, ale po koledze Wingmasterze spodziewałem się trochę więcej. Nie podoba mi się żółta osłona silnika.
Jakaś taka mało przekonująca.
Pozdrawiam
iras67 napisał(a):Mam pewne złe doświadczenie z brudzeniem...może nie tyle z brudzeniem co odbieraniem tego na fotografiach i znaczną różnicą w realu wynikającą z słabości sprzętu foto i fotografującego.Mam takie wrażenie że musiałbym bardzo przerysować brudy żeby było to wyraźnie zauważone na zdjęciu.Nie widzę powodu żeby tylko dla fotografii robić takie coś.Taki model w realu byłby szpetny...
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Ale dobrze, że limuzynka nie jest dyslektyczna.
iras67 napisał(a):Chodzi Ci o to że za słabo zużyta, zniszczona, zabrudzona...:
iras67 napisał(a):.Mam takie wrażenie że musiałbym bardzo przerysować brudy żeby było to wyraźnie zauważone na zdjęciu.Nie widzę powodu żeby tylko dla fotografii robić takie coś.Taki model w realu byłby szpetny...
greatgonzo napisał(a):Dodatkowo taka analiza doświadczeń z fotografią daje mi do myślenia przy ocenianiu zdjęć z epoki.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 4 gości