pozdrawiam
plastikk napisał(a):Mogli by wznowić tą serię...mój syn z chęcią by to posklejał,ja też.
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Nieskomplikoanych modeli jest wystarczająco dużo, przy czym mają one zdecydowanie lepszą jakość. Za tym szmelcem marki MIKRO nie przemawia nic poza sentymentem tych, dla których były to niemal jedyne dostępne na rynku miniatury do sklejania
ROMAN napisał(a):Chodziło mi o szczęście siedmiolatka który skleji popierdółkę na wzór tamtych modeli
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):ma jedynie sentymentalne uzasadnienie.ROMAN napisał(a):Chodziło mi o szczęście siedmiolatka który skleji popierdółkę na wzór tamtych modeli
ROMAN napisał(a):No tak.
merlin_PL napisał(a):A tym co to wspominają miło delikatnie przypomnę, że wspominają to miło bo nic milszego nie mogą z tamtego czasu modelarstwa redukcyjnego wspominać, bo taką biedę mieliśmy i niedobór wszystkiego. I dobrze, że to się 20 lat temu skończyło.
Grzegorz2107 napisał(a):Oprócz HB są Matchboxy wznawiane przez Revella i bronią się w tej roli nieźle, chociaż są przeważnie starsze od całej tej serii Mikro144. Polecam pragnącym zarażać swoje i cudze pociechy.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], mnak24, RAV i 18 gości