Alex976 napisał(a):A co do owiewki to w tym zestawie była chyba też przydymiona, mam rację?
nobie1973 napisał(a):Alex976 napisał(a):A co do owiewki to w tym zestawie była chyba też przydymiona, mam rację?
Była, faktycznie…ale jak opisałem wcześniej pękła na pół podczas polerowania. Jest dosyć delikatna i trzeba się z nią obchodzić bardzo ostrożnie.

Alex976 napisał(a):O kurka!
Podziwiam precyzję w malowaniu, zwłaszcza kabiny i fotela. Wygląda nieziemsko! I jeszcze to dorabianie elementów, kocham takie modele. Ehh, może kiedyś osiągnę taki poziom
nobie1973 napisał(a):[...] ale dzięki temu modelarze mają sporo ciekawych materiałów....
nobie1973 napisał(a):Jak mówią moi koledzy z językiem Szekspira „The Sky is open”…

siara1939 napisał(a):nobie1973 napisał(a):Jak mówią moi koledzy z językiem Szekspira „The Sky is open”…
A nie "Sky is the limit"?![]()
BTW- ladne modelarstwo.
nobie1973 napisał(a):Czarny, masz trochę racji…ale sporo już opisałem wcześniej dlaczego tak, a nie inaczej i ponadto, ja F-16 to smakowałem od wewnątrz, zewnątrz… i specjalnie dla ciebie kilka moich fotek dyszy wylotowej…
...
nobie1973 napisał(a):Co do praw fizyki to mam je gdzieś…ja odwzorowuję realny sprzęt, a nie fikcję…
. Prawa fizyki zostawmy specjalistom od pancerki i figurek… tam to ma rację bytu.
Czarny napisał(a):
Fotki jakie przytoczyłeś pokazują tylko jak zepsułes malowanie dyszy, podpierając się teraz badziewnym argumentem że silnik nowy.
Czarny napisał(a):
Jak rozumiem jako specjalista ktory szuka tylko realnego spojrzenia na przedmiot w miniaturze dysponuje fotografiami pokazującymi F-16 z podwieszeniami, ze zdjętymi RBFami otwarta osłona radaru i zdjętymi osłonami z działka?
Solo napisał(a):Możesz dać linka do galerii tego modelu?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], mnak24 i 24 gości