Czarny napisał(a):Może pokaz zdjęcie spita o którym pisałes w pierwszym poscie na tej stornie. Nie miałeś odwagi nawet wkleic tu linka, nie mówiąc juz o tym żeby osobiscie zaadresowac swoje ale do autora w swoim wątku.
Gdyby autor wspomnianej pracy zamieścił galerię na tym forum, to podjąłbym polemikę na temat szczegółów jego modelu. Tam, gdzie model widziałem nie mam i nie planuję zakładać konta. Skoro on nie zamieścił tutaj, to ja tym bardziej nie zamierzam tego robić, w dodatku w swoim wątku. Widocznie on nie ma ochoty prowadzić otwartej dyskusji na ten temat. Napisałem prowokacyjny post do Spitona, a później pogadaliśmy sobie na boku, gdzieś indziej poszło z dziesięć stron "za uszami" i sprawa dawno zapomniana. Natomiast ty wcinasz się nieproszony tydzień później i próbujesz robić kolejną aferkę, odgrzewając temat. Może popisz sobie tam, gdzie regułą jest publiczne gadanie pod nieobecność tego, o kim mowa. Mnie takie magielne reguły nie pasują. I dzięki za podbijanie frekwencji wątku, ale to zupełnie niepotrzebne. Jak ludzie o nim zapomną, to sam się zatroszczę o przypomnienie.
PS1. Nikt ci nie odbiera prawa do pisania o swoich wrażeniach z oglądania modeli, ani tych pozytywnych, ani negatywnych. Ja natomiast mam prawo odpowiadać na nie w taki spsób, jaki uznam za adekwatny do tonu twoich postów. Nie naruszyłem z żaden sposób regulaminu, więc nie pozuj na wielce urażonego usera. I dziwię się, że jesteś zawiedziony, bo już raz była prywatna wymiana uprzejmości w temacie. Więc teraz - jak rozumiem - sprawa jasna między nami.
PS2. Jeśli moderator uzna (moim zdaniem słusznie) kilka ostatnich postów za próbę wywoływania zadymy, to proszę o ciachnięcie od miejsca, które uzna za stosowne. Dzięki.