piotr dmitruk napisał(a):Gdybyż Legato zrealizowało połowę z tego, co tu zapowiadają:
Dominik napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):Gdybyż Legato zrealizowało połowę z tego, co tu zapowiadają:
Oooo mamo...Ile Spitów..Mniam. Cieszą mnie Spty Ib i IIb. Co do Vb to nie rozumiem, bo Tamka robi. Mk.XVI...w sumie nic nie ma oprócz Hellera. No i XVIII. Do tego Ik-3.
K.Y.Czart napisał(a):Mam od AZ dwa - Mk.IIa i Mk.I i są takie sobie, choć lepsze niż IX Airfixa.
K.Y.Czart napisał(a):PS. Mk.XVI robi CMR i mimo wad (jedna z nich to cena) nie ma na razie konkurencji
caughtinthemiddle napisał(a):K.Y.Czart napisał(a):PS. Mk.XVI robi CMR i mimo wad (jedna z nich to cena) nie ma na razie konkurencji
Czy ta cena taka straszna? 109-ki Fine Molds niewiele odbiegają, a w CMR uświadczysz blachę i sporą kalkomanią dobrej jakości...Przy okazji, polecam chętnym kupowanie CMRów u p. Aureliusza Choroszego - korzystne ceny i rzetelna obsługa.
Maciek_66 napisał(a):Messerschmitt wygląda fajnie. Dobrze, że dali szwajcarskie malowanie, ale z tego co wiem, one się trochę różniły od niemieckich, a części te same?
Maciek_66 napisał(a):No i dalej szukam więcej informacji o tym Arado...

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości