BOMI21 napisał(a):EDIT. ale żeby zarezerwować, to z 9 dychami trzeba się jednak rozstać
Ja nie muszę, mam rezerwacje za free.
A inbox zapewne będzie, nie dałbym rady się powstrzymać.
BOMI21 napisał(a):EDIT. ale żeby zarezerwować, to z 9 dychami trzeba się jednak rozstać
Solo napisał(a):BOMI21 napisał(a):EDIT. ale żeby zarezerwować, to z 9 dychami trzeba się jednak rozstać
Ja nie muszę, mam rezerwacje za free.
Aktualnie Twój limit wynosi: 100zł. i może być zwiększony na indywidualny wniosek
BOMI21 napisał(a):Aktualnie Twój limit wynosi: 100zł. i może być zwiększony na indywidualny wniosek
?
Solo napisał(a):BOMI21 napisał(a):Aktualnie Twój limit wynosi: 100zł. i może być zwiększony na indywidualny wniosek
?
Mój limit to ponad 400 zł.
Solo napisał(a):A w ogóle to dobrego klienta się dopieszcza.

potez napisał(a):-nie ma malowania z filmu i nie bedzie, bo jak to ktos podsumowal na ARC - koszt licencji na merchandising z filmu jest tak wywalony w kosmos, ze nie ma firy, ktora to dzwignie![]()

merlin_PL napisał(a):Zadziałał zwykly chwyt reklamowy na łosi jakich na kazdym forum jest pełno. Modelarstwo nie jest już dla młodych ludzi tylko dla tych trochę starszych którym okreslenie "Danger Zone " kojarzy się jednoznacznie z tytułowym utworem z filmu i czasami gdy byli młodzi , piękni i głupi ( dziś są głupi , już nie piękni i nie młodzi , ale mają pełny portfel )
merlin_PL napisał(a):...dziś są głupi , już nie piękni i nie młodzi , ale mają pełny portfel...
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości