shadowmare napisał(a):Jak chcesz robić ładne modele Myszoskoczek to musisz kupić aerograf, bez tego ani rusz.
GUDMUNDUR napisał(a):Jako , że sam jeszcze nie zastartowałem z aerografem to mam trochę inne ( jak każdy ) zdanie . Pozwolę sobie skorzystać z cytatu :shadowmare napisał(a):Jak chcesz robić ładne modele Myszoskoczek to musisz kupić aerograf, bez tego ani rusz.
I powiedzieć , uściślić na mój punkt widzenia :
Jak chcesz malować ładniej i łatwiej modele to musisz kupić aerograf ,... Aerografem można zrobić to czego nie idzie pędzlem w praktyce . Co do poziomu samego modelu to już odrębny temat . Ja tak właśnie sobie myślałem , kupie aero będzie mi łatwiej . Tak , na mój domowy użytek . Ale na forum po zrobieniu zdjęć okazało się , że za szybko . Mam braki w szczegółach które na zdjęciach są jak reklama prusakolepu . Czyli co ? Jednak najpierw podnieść poziom samego modelu a aero idzie kupić zawsze i położyć jak wisienke na torcie. O pieniądzach nie wspominam bo jestem dorosły i mam na to wszystko . Jak Myszoskoczek ma sponsorów to dobrze ale... Kazdy kto kupuje tanie aero i tak kupi potem lepszy -kasa- , potem sprężarka -kasa- , potem dobre farby -kasa- , rozcięnczalniki -kasa- ,miejsce na aero -kasa- , a tu tylko stówa do wykorzystania .
rotpol13 napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):Jako , że sam jeszcze nie zastartowałem z aerografem to mam trochę inne ( jak każdy ) zdanie . Pozwolę sobie skorzystać z cytatu :shadowmare napisał(a):Jak chcesz robić ładne modele Myszoskoczek to musisz kupić aerograf, bez tego ani rusz.
I powiedzieć , uściślić na mój punkt widzenia :
Jak chcesz malować ładniej i łatwiej modele to musisz kupić aerograf ,... Aerografem można zrobić to czego nie idzie pędzlem w praktyce . Co do poziomu samego modelu to już odrębny temat . Ja tak właśnie sobie myślałem , kupie aero będzie mi łatwiej . Tak , na mój domowy użytek . Ale na forum po zrobieniu zdjęć okazało się , że za szybko . Mam braki w szczegółach które na zdjęciach są jak reklama prusakolepu . Czyli co ? Jednak najpierw podnieść poziom samego modelu a aero idzie kupić zawsze i położyć jak wisienke na torcie. O pieniądzach nie wspominam bo jestem dorosły i mam na to wszystko . Jak Myszoskoczek ma sponsorów to dobrze ale... Kazdy kto kupuje tanie aero i tak kupi potem lepszy -kasa- , potem sprężarka -kasa- , potem dobre farby -kasa- , rozcięnczalniki -kasa- ,miejsce na aero -kasa- , a tu tylko stówa do wykorzystania .
Mądrze prawisz, szkoda, że dziewczyna nie kuma

GUDMUNDUR napisał(a):No już dajcie spokój bo Kuba nam nie powie jaką nagrode wybrał . A to jest najważniejsze.
rotpol13 napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):No już dajcie spokój bo Kuba nam nie powie jaką nagrode wybrał . A to jest najważniejsze.
Kupi aerograf i za radą Dorotki oprawi go w ramki i przez dwa lata zbierając na kompresor, zapomniawszy o robieniu modeli ''podrasuje'' warsztat

rotpol13 napisał(a):Kupi aero, a kompresor też kosztuje. A tak przynajmniej popracuje nad następnym modelem!
rotpol13 napisał(a):GUDMUNDUR napisał(a):No już dajcie spokój bo Kuba nam nie powie jaką nagrode wybrał . A to jest najważniejsze.
Kupi aerograf i za radą Dorotki oprawi go w ramki i przez dwa lata zbierając na kompresor, zapomniawszy o robieniu modeli ''podrasuje'' warsztat

macias13_84 napisał(a):Jak to mówią w kupie siła załatwiliście koledze aero
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości