Great Wall Hobby - nowości

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

Re: Great Wall Hobby - nowości

Postprzez BOMI21 » niedziela, 15 września 2013, 20:13

zenon-król woźnych napisał(a):Ja poprosze Blenheima w kilku wersjach. :)

... a ja średnią z podwójnym serem. Panowie, to nie koncert życzeń, tylko wątek o modelach GWH. Jak chcecie poprosić producenta o zrobienie jakiegoś modelu, to piszcie do niego...
BOMI21

Reklama

Postprzez Ralf_S » niedziela, 15 września 2013, 21:14

BOMI21 napisał(a):

... a ja średnią z podwójnym serem. Panowie, to nie koncert życzeń, tylko wątek o modelach GWH. Jak chcecie poprosić producenta o zrobienie jakiegoś modelu, to piszcie do niego...

No przepraszam - BOMI21 przeczytałeś wszystkie posty wyżej?
Bo my piszemy w zwiazku z:
Mecenas napisał(a):Niedługo mam dostać do publikacji materiały o nowym modelu GWH, ale przy okazji padło pytanie: co następnego? Co byście chcieli?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I stąd ten koncert życzeń :P
Pozdrawiam
Ralf_S
Ralf_S

Postprzez BOMI21 » niedziela, 15 września 2013, 21:25

Ralf_S napisał(a):
BOMI21 napisał(a):

Mecenas napisał(a):Niedługo mam dostać do publikacji materiały o nowym modelu GWH, ale przy okazji padło pytanie: co następnego? Co byście chcieli?

Wiem, że "koncert życzeń" wziął się od tego postu, ale mnie przeraża jego wielkość - nie piszemy już co GWH mogłoby wydać, tylko w ogóle jakie modele chcielibyśmy zobaczyć w przyszłości. :mrgreen:
BOMI21

Postprzez Komandor » poniedziałek, 16 września 2013, 02:28

Robert Thorz napisał(a):Większość z Was ma rację co do propozycji, ale mi jakoś najbardziej brakuje nowego Harriera GR3/GR5 w 1/48. Bo stary airfix/monogram niestety w obecnych czasach strasznie odstaje swoim standardem technologicznym. Słyszałem co prawda że podobno Kinetic ma zamiar drążyć temat Harriera (znająć życie będzie to albo wersja morska, lub hamerykańska) i odziwo F-5...

TAK, TAK Robercie popieram. Zapomniałem o Sea Harrierku, mam starego Airfixa, uff. MiG-29K i Sea Harrier w 1:48 !

Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawia Paweł
Obrazek
Komandor

Postprzez Mariusz Jarzyna ze Szczec » poniedziałek, 16 września 2013, 10:31

BOMI21 napisał(a):
Ralf_S napisał(a):
BOMI21 napisał(a):

Wiem, że "koncert życzeń" wziął się od tego postu, ale mnie przeraża jego wielkość - nie piszemy już co GWH mogłoby wydać, tylko w ogóle jakie modele chcielibyśmy zobaczyć w przyszłości. :mrgreen:

Kolejny co zna intencje lepiej niż autor wypowiedzi. To są sugestie dla Mecenasa aby mógł odpisać do GWH.
Mariusz Jarzyna ze Szczec

100-lecie Niepodległości

Postprzez Dominik » poniedziałek, 16 września 2013, 10:39

To ja bym poprosił jeszcze porządnego Hurricane'a i Defianta (choć to dosyć niszowy temat). O Morane Saulnier 405-410 też można napomknąć firmie.
"Build what you want, the way you want to and, above all, have fun"* (Al Superczynski)
Honour Thy Tamiya for their kits are idiotproof.

IPMS Świdnica
Dominik

Postprzez Mecenas » poniedziałek, 16 września 2013, 13:30

Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie. Wprawdzie listę sugestii przekazałem już w zeszłym tygodniu, ale dopiszę im uzupełnienie z nowymi typami. Wydaje mi się, że najnowszy model będzie jednak pewnym zaskoczeniem.
Pozdrawiam,
Michał Sindera
Mecenas

100-lecie Niepodległości

Postprzez BOMI21 » poniedziałek, 16 września 2013, 14:04

Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie. Wprawdzie listę sugestii przekazałem już w zeszłym tygodniu, ale dopiszę im uzupełnienie z nowymi typami. Wydaje mi się, że najnowszy model będzie jednak pewnym zaskoczeniem.

Rodzina Su-7/17/20/22 też byłaby dobrym pomysłem. Oprócz starusieńkich OEZów, Kopro i ich eduardowskich przepaków za ciężkie pieniądze nie ma alternatywy... :cry:
BOMI21

Postprzez Ralf_S » poniedziałek, 16 września 2013, 14:06

Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie.

O Sukach słyszałem, że będą bodajże z KittyHawka :P

Mecenas napisał(a):Wydaje mi się, że najnowszy model będzie jednak pewnym zaskoczeniem.

SUPER!!!
Uwielbiam niespodziewajki, szczególnie w 48 i 35 :mrgreen:

Tylko nie każ nam długo czekać :P
Pozdrawiam
Ralf_S
Ralf_S

Postprzez young » poniedziałek, 16 września 2013, 14:18

Robert Thorz napisał(a):Większość z Was ma rację co do propozycji, ale mi jakoś najbardziej brakuje nowego Harriera GR3/GR5 w 1/48. Bo stary airfix/monogram niestety w obecnych czasach strasznie odstaje swoim standardem technologicznym. Słyszałem co prawda że podobno Kinetic ma zamiar drążyć temat Harriera (znająć życie będzie to albo wersja morska, lub hamerykańska) i odziwo F-5...

Nowe rysunki CAD pierwszego z zapowiadanych Harrierów pojawiły się jakiś czas teamu na ARC forum. Już nie pamiętam czy Kitty Hawk, czy Kinetic.
Ralf_S napisał(a):
Mecenas napisał(a):Dziękuję za wszystkie pomysły i sugestie. Kilka pokryło się z moimi prywatnymi typami. O dziwo nikt tu nie napisał o Su-7/20/22, ale dodałem je od siebie.

Mówisz o tej aferze gdy ktoś puścił niedawno plotkę pokazując stare zdjęcie Su-22 Trumpka w 1/32 i pisał jakoby to nowy KH w 1/48? Zapomnij.
young

Postprzez BOMI21 » poniedziałek, 16 września 2013, 14:27

Ralf_S napisał(a):

Mówisz o tej aferze gdy ktoś puścił niedawno plotkę pokazując stare zdjęcie Su-22 Trumpka w 1/32 i pisał jakoby to nowy KH w 1/48? Zapomnij.[/quote]

Była kiedyś akcja, że pokazali zdjęcie prototypu Trumpka 1:32, podpisując jako 1:48... Nikt nie dał się nabrać. :D
BOMI21

Postprzez Mecenas » poniedziałek, 16 września 2013, 18:33

BOMI21 napisał(a):Nikt nie dał się nabrać. :D

Ja się jednak trochę dałem nabrać w pierwszej chwili, ale szybko zostałem wyprostowany. :mrgreen:

Ralf_S napisał(a):Tylko nie każ nam długo czekać :P

To niestety nie ode mnie zależy. Czekam teraz na jakieś materiały graficzne (pewnie rysunki CAD) i zgodę na ich publikację.
Pozdrawiam,
Michał Sindera
Mecenas

100-lecie Niepodległości

Postprzez hacz » poniedziałek, 16 września 2013, 18:39

To chociaż podpowiedz czy mam zbierać już kasę tzn ze śmigiełkiem będzie :?: :)
hacz

BoB 3 miejsce

Postprzez Mecenas » poniedziałek, 16 września 2013, 19:04

hacz napisał(a):To chociaż podpowiedz czy mam zbierać już kasę tzn ze śmigiełkiem będzie :?: :)

Zbieraj na później.
Pozdrawiam,
Michał Sindera
Mecenas

100-lecie Niepodległości

Postprzez BOMI21 » poniedziałek, 16 września 2013, 19:05

Mecenas napisał(a):
hacz napisał(a):To chociaż podpowiedz czy mam zbierać już kasę tzn ze śmigiełkiem będzie :?: :)

Zbieraj na później.

To by dawało nadzieję na nowy odkurzacz w 1:48. :D
BOMI21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie