Firma ta raczej modelarzy nie rozpieszcza i raczej model wykonany jest trochę jakby spod siekierki
Po prostu chciałem trochę odpocząć od zgiełku wojny w modelarstwie i wykonać cywilny model automobila
A ponieważ zamierzam model trochę zwaloryzować i choć trochę zbliżyć do oryginału .\
Zdawałem sobie sprawę z niedoskonałości modelu ale firma trochę chyba przegięła.
Nie dość że mylna data na opakowaniu ,ponieważ jest to model z 1905 roku to jeszcze zafundowała do niego silnik i układ przeniesienia napędu z modelu RR ,,Silver Ghost" który jest późniejszym modelem różniący się znacznie.
Ten powinien posiadać silnik trzy cylindrowy oddzielną skrzynie biegów że o tylnim moście nie wspomnę.
Stąd też i moja prośba , może ktoś ma fotografie wyżej wymienionych elementów tego samochodu i mógłby się nimi podzielić. .
Oczywiście nie próżnowałem i coś udało mi się już zdobyć ale jest to wciąż trochę za mało aby w tej skali wykonać detale.

To chyba na razie na tyle , na razie wycinam z ramek i bedę obrabiał części nadwozia bo jak na razie tylko one wyglądają że będzie z nich pożytek.
Pozdrawiam Andrzej.