Karol_Max Napisał;A co do uszczelek, to wiąże się z nimi niemiła sytuacja, kiedy miałem gotowy model, zamaskowałem je i pomalowałem, to przy odmaskowywaniu lakier zszedł razem z taśmą, na szczęście tylko na dachu. Musiałem malować od nowa i nie wyszło już tak dobrze.
Teraz model podoba mi się jeszcze bardziej bo pokazuje ze mimo przeciwności losu udało Ci się naprawić błąd i finalnie model prezentuje się znakomicie !
Karol_Max Napisał;szpaku86 szczerze się przyznam, że bardzo ci zazdroszczę tego, że mogłeś ją zobaczyć na żywo, może mi też będzie kiedyś dane
Ja miałem okazje zobaczyć te dwa egzemplarze na Clasic Motor Show w Birmingham i na Festiwalu Prędkości w Goodwood. Powiem tak, wśród samochodów jakie stały obok Miury czyli miedzy innymi Ford GT 40, Shelby Cobra i GT500, Aston Martin DB5, Jaguar y-type, Mercedes SLS czy tez młodsze samochody takie jak Ferrari F-40, F-50, GTO, Porsche 595, McLaren F1 i wiele wiele innych Miura prezentowała się bardzo mało efektownie... Oczywiście jest to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje...
Pozdrawiam
Krzysztof