P-61 - po wstępnych przymiarkach, przynajmniej cześć wymienionych problemów się powtarza, wyjdzie w praniu. Ale często odpowiedników nie ma, więc pozostaje podwinąć rękawy i robić
Kuba Plewka napisał(a):wielka podnietka w pudełku, posmak unikatu, dużo fajnych detali, super tematy
Bercik napisał(a):Szczegóły np. tutaj:
http://modelforum.upce.cz/forum/viewtop ... =arado+234
Artur R. napisał(a):A myślicie że zestaw blaszek doAr-234B Edka byłby dobry do mojej wersji C ?
Bercik napisał(a):Nie kojarzę teraz i nie mam możliwości sprawdzić, ale czy sam Dragon nie dał też jakiejś mikro blaszki?
caughtinthemiddle napisał(a):nawiasem mówiąc Edek robił (robi?) też blaszkę do wersji C, gdzieś tam mi się wala po chałupie, jak znajdę, to pokażę.
Artur R. napisał(a):Bercik napisał(a):Nie kojarzę teraz i nie mam możliwości sprawdzić, ale czy sam Dragon nie dał też jakiejś mikro blaszki?
Tak dokładnie, ma tam ok. pięcoiu części.caughtinthemiddle napisał(a):nawiasem mówiąc Edek robił (robi?) też blaszkę do wersji C, gdzieś tam mi się wala po chałupie, jak znajdę, to pokażę.
A to nie jest w podziałce '48 ? ? ? A jeżeli byłaby to '72 to byłbyś zainteresowany sprzedażą?

caughtinthemiddle napisał(a):Przykro mi, nie sprzedam, mam 4 Blitze różnych wersji w magazynie, jednym z nich jest właśnie Ar 234 C.

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości