malinowski napisał(a): Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.

malinowski napisał(a):Do końca konkursu został tydzień. Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.
marco2607 napisał(a):malinowski napisał(a): Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.
Tylko czy to będzie wychowawcze dla młodego pokolenia.Zasady były proste i jasne. Czasu było sporo , zamiast grać na kompie można było robić model.
Pomysł z konkursem i nagrody są fajne , ale przystępując do niego trzeba mierzyć siły na zamiary.
Czesio napisał(a):marco2607 napisał(a):malinowski napisał(a): Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.
Tylko czy to będzie wychowawcze dla młodego pokolenia.Zasady były proste i jasne. Czasu było sporo , zamiast grać na kompie można było robić model.
Pomysł z konkursem i nagrody są fajne , ale przystępując do niego trzeba mierzyć siły na zamiary.
A ja popieram ten komentarz. Konkurs miał być wakacyjny a tu padają pomysły żeby go do listopada przedłużyć, na tym polega zabawa że trzeba zrobić jak najlepiej i zmieścić się w czasie, a to że konkurs się kończy nie znaczy że modeli nie można dokończyć.

mnak24 napisał(a):Ale tyle nagród na 5 galerii, Zero rywalizacji.
malinowski napisał(a):Jeśli bym przedłużał to max dwa tygodnie i tylko dla tych którzy rozpoczęli model przed 30 września.
Patrząc np na budowę jednego z Mi24 widzę że model budowany jest regularnie i pomysłowo i po prostu byłoby szkoda gdyby nie mógł być oceniony. Po za tym na razie w Galerii są tylko 4 modele wykonane przez 2 uczestników.

Czesio napisał(a):Ciesz się więcej dla Ciebie![]()

karambolis8 napisał(a):Czesio napisał(a):Ciesz się więcej dla Ciebie![]()
Coś mi się wydaje, że to jest Myśl Przewodnia wypowiedzi Czesia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość