Wakacyjny Konkurs 18-

Re: Wakacyjny Konkurs 18-

Postprzez SKYRAIDER » czwartek, 20 września 2012, 09:08

Nawet do listopada, nie oszukujmy się, to masa dobrej pracy jest włożona.
Marek
SKYRAIDER

Reklama

Postprzez marco2607 » czwartek, 20 września 2012, 09:09

malinowski napisał(a): Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.

Tylko czy to będzie wychowawcze dla młodego pokolenia.Zasady były proste i jasne. Czasu było sporo , zamiast grać na kompie można było robić model.
Pomysł z konkursem i nagrody są fajne , ale przystępując do niego trzeba mierzyć siły na zamiary. :!:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
marco2607

Animal Planet

Postprzez nobie1973 » czwartek, 20 września 2012, 09:15

malinowski napisał(a):Do końca konkursu został tydzień. Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.

Jestem za Lukasz :lol: .
Poziom prac jest naprawde wysoki i warto to zrobic.
nobie1973

Postprzez malinowski » czwartek, 20 września 2012, 10:18

Jeśli bym przedłużał to max dwa tygodnie i tylko dla tych którzy rozpoczęli model przed 30 września.

Patrząc np na budowę jednego z Mi24 widzę że model budowany jest regularnie i pomysłowo i po prostu byłoby szkoda gdyby nie mógł być oceniony. Po za tym na razie w Galerii są tylko 4 modele wykonane przez 2 uczestników.
na warsztacie:
Obrazek
malinowski

Postprzez Czesio » czwartek, 20 września 2012, 12:52

marco2607 napisał(a):
malinowski napisał(a): Widząc poziom prac które są na warsztacie, jestem skory przedłużyć termin oddawania prac. Czy reszta sponsorów i uczestników nie ma nic przeciwko? Chcę dać czas na spokojne dokończenie prac.

Tylko czy to będzie wychowawcze dla młodego pokolenia.Zasady były proste i jasne. Czasu było sporo , zamiast grać na kompie można było robić model.
Pomysł z konkursem i nagrody są fajne , ale przystępując do niego trzeba mierzyć siły na zamiary. :!:

A ja popieram ten komentarz. Konkurs miał być wakacyjny a tu padają pomysły żeby go do listopada przedłużyć, na tym polega zabawa że trzeba zrobić jak najlepiej i zmieścić się w czasie, a to że konkurs się kończy nie znaczy że modeli nie można dokończyć.
Pozdrawiam Daniel
Czesio

Postprzez mnak24 » czwartek, 20 września 2012, 13:42

Ale tyle nagród na 5 galerii :-/ , Zero rywalizacji.
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"

KW-1 zimowy|Tarpon mk. 1|Panther ausf. A|Schwimmwagen|Ju-87 G1|F4F-4 Wildcat|
MiG-21 "Latający ołówek"
mnak24

Postprzez bartek33365 » czwartek, 20 września 2012, 14:29

Czesio napisał(a):
marco2607 napisał(a):

A ja popieram ten komentarz. Konkurs miał być wakacyjny a tu padają pomysły żeby go do listopada przedłużyć, na tym polega zabawa że trzeba zrobić jak najlepiej i zmieścić się w czasie, a to że konkurs się kończy nie znaczy że modeli nie można dokończyć.

Popieram Czesia, niektórzy od początku konkursu nic nie robili. Konkurs miał być wakacyjny. Rozumiem wyjazdy potem szkoła itd. Ale jak się ma trochę wolnego to chyba można coś porobić przy modelu.
Moja prośba jest taka że jeżeli konkurs miałby być przedłużany to o tydzień
Pozdrawiam Bartek Stawski :)
Warsztat: Wszystko po trochu
Zapraszam na My Models
bartek33365

Postprzez K_Mazur » czwartek, 20 września 2012, 14:31

Hmm niby przydało by sie tydzień więcej, ale zasady to zasady należy je przestrzegać, ale znów jest jakieś ale :D tak jak pisze
mnak24 jest dopiero dwóch uczestników którzy skończyli swoje modele a nie wiadomo czy większość skończy na czas zawsze może sie coś złego wydarzyć i wtedy to będzie straszna lipa. Nagrody są a zawodników 3 czy 4 "zero rywalizacji"
Myślę że tydzień to max.
Pozdrawiam Kacper.
K_Mazur

Postprzez Czesio » czwartek, 20 września 2012, 14:43

mnak24 napisał(a):Ale tyle nagród na 5 galerii :-/ , Zero rywalizacji.

Ciesz się więcej dla Ciebie ;o) Co do tygodnia dla mnie ok ale nie więcej.
Pozdrawiam Daniel
Czesio

Postprzez marco2607 » czwartek, 20 września 2012, 15:01

malinowski napisał(a):Jeśli bym przedłużał to max dwa tygodnie i tylko dla tych którzy rozpoczęli model przed 30 września.

Patrząc np na budowę jednego z Mi24 widzę że model budowany jest regularnie i pomysłowo i po prostu byłoby szkoda gdyby nie mógł być oceniony. Po za tym na razie w Galerii są tylko 4 modele wykonane przez 2 uczestników.

Zapewne niepotrzebnie się wtrącam , bo konkurs nie jest moj. Nie jestem zainteresowany, nie mam wsród uczestników ani wrogów ani przyjaciół więc mogę tyko zasugerować aby nagrodzić osoby które skończyły model ( nawet jakby był tylko 1 ).
A nagrody ( pozostałe )przekazać na inny konkurs. Może by to zmobilizowało do działania uczestników , został aż tydzień.
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
marco2607

Animal Planet

Postprzez mnak24 » czwartek, 20 września 2012, 15:03

Nie bądźmy typowymi Polakami, mniej radości takie nagrody przynoszą.
Chciałbym skończyć RWD, a z opatrunkiem na twarzy nic nie zrobię.
Ostatnio edytowano czwartek, 20 września 2012, 15:16 przez shivadog, łącznie edytowano 1 raz
Powód: opatrunek było przez ó :(, Polakami z małej p :(, mniej bez n :( o reszcie nie wspominając
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"

KW-1 zimowy|Tarpon mk. 1|Panther ausf. A|Schwimmwagen|Ju-87 G1|F4F-4 Wildcat|
MiG-21 "Latający ołówek"
mnak24

Postprzez SKYRAIDER » czwartek, 20 września 2012, 15:47

Myślę że decyzję podejmie pomysłodawca tego konkursu,
szansę trzeba dać wszystkim. Gdyby ogłoszenie ukazało się pod koniec roku szkolnego,
że taki konkurs będzie miał miejsce, to też wszystkiego nie rozwiązuje.
Trzeba wypocząć, nabrać sił do nauki, wakacje to wakacje.
Dajcie z siebie co najlepsze.

Marek
SKYRAIDER

Postprzez karambolis8 » czwartek, 20 września 2012, 16:44

Czesio napisał(a):Ciesz się więcej dla Ciebie ;o)

Coś mi się wydaje, że to jest Myśl Przewodnia wypowiedzi Czesia...
karambolis8

Postprzez piotr dmitruk » czwartek, 20 września 2012, 17:52

Z doświadczenia moderatorskiego wynieśliśmy, że przedłużanie konkursów przynosi tylko niesnaski i dyskusje. Od jakiegoś czasu zdecydowaliśmy nie przedłużać konkursów.
Ale ten jest "prywatny"...
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Postprzez Czesio » czwartek, 20 września 2012, 21:13

karambolis8 napisał(a):
Czesio napisał(a):Ciesz się więcej dla Ciebie ;o)

Coś mi się wydaje, że to jest Myśl Przewodnia wypowiedzi Czesia...

No to źle Ci sie wydaje, nie bez powodu jest tam minka.. ( pozatym przerzucam się powoli na okręty, aczkolwiek nagrody zacne )Po prostu nie widzę sensu ciągnięcia tego do listopada, jest wyznaczony termin i trzeba sie go trzymać, pozatym lada moment będzie moja galeria, kolega K_Mazur już pomalował więc dużo nie zostało, Hurricane pewnie już pomalowany, Lancaster już pomalowany więc finał wkròtce.
Pozdrawiam Daniel
Czesio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Edycja 2012