ale może macie jakiś patent?
kelo83 napisał(a):Na przyszłość może lepiej kupić miedziane plecionki, np. od Eureki
rastula napisał(a):sam się dziwię, że się pytam, ale mam linki 1 i 1,5 mm plecione, i za diabła nie mogę uciąć tego kombinerkami czy dużymi nożyczkami nawet... jakoś brak mi pomysłów...chyba za ciepło jest..
ale może macie jakiś patent?

longtom napisał(a):Witam.Dlaczego się męczysz ze stalowymi, kup miedziane i zero problemu, zdecydowanie lepiej się układają i dają formować.
Patryk napisał(a):Cążki do linek/pancerzy rowerowych nie głupi pomysł ,ale mało opłacalny bo koszt ok.50zł. Natomiast nie wiem co za bzdury Posejdon wygadujesz o cięciu szprych. Jak chcesz i po co ciąć kawałek stali ?
karambolis8 napisał(a):Ostatnio ciąłem linki do roweru multiszlifierką i na prawdę nie sądzę, żeby specjalna obcinaszka zrobiła to lepiej. Przy obcinaczce, choćby nie wiem jak była ostra, występuje zjawisko, być może delikatne, spłaszczenia linki/pancerza - taka jest charakterystyka narzędzia. Przy multiszlifierce mamy idealne cięcie i żyły linki nie rozwijają się.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości