spiton napisał(a):Żeby ten konkurs działał, to znaczy, żeby wybierano w miarę jak najlepsze zdjęcia, to powinno się powołać elektorów , z pośród użytkowników, którzy robią najlepsze zdjęcia. Idea, że glosować może każdy użytkownik, niesie ze sobą całe zło demokracji ,-))

spiton napisał(a):Użytkownicy, którzy glosują, są w tym konkursie kompletnie nieważni. A wręcz szkodliwi. Bowiem swoją ignorancją i głupotą często wypaczają wynik.
spiton napisał(a):Niemniej nie należy posuwać się do obrażania drugiej osoby w celu obrony własnych poglądów.
spiton napisał(a):Żeby ten konkurs działał, to znaczy, żeby wybierano w miarę jak najlepsze zdjęcia, to powinno się powołać elektorów , z pośród użytkowników, którzy robią najlepsze zdjęcia. Idea, że glosować może każdy użytkownik, niesie ze sobą całe zło demokracji ,-))
spiton napisał(a):Zbudować to oczywiście przesada, ale faktycznie to ja trułem adminom, żeby konkurs fotograficzny miał taką formę jaka ma.
I wydaje mi się, że jest fajny.
Aleksander napisał(a):Panowie, do k... nędzy (bo już nie mogę zdzierżyć)...

Aleksander napisał(a):@Kub - to może trzeba to zmienić,
Cichociemny napisał(a):spiton napisał(a):Żeby ten konkurs działał, to znaczy, żeby wybierano w miarę jak najlepsze zdjęcia, to powinno się powołać elektorów , z pośród użytkowników, którzy robią najlepsze zdjęcia. Idea, że glosować może każdy użytkownik, niesie ze sobą całe zło demokracji ,-))
Okropna idea,
spiton napisał(a):Cichociemny napisał(a):spiton napisał(a):Żeby ten konkurs działał, to znaczy, żeby wybierano w miarę jak najlepsze zdjęcia, to powinno się powołać elektorów , z pośród użytkowników, którzy robią najlepsze zdjęcia. Idea, że glosować może każdy użytkownik, niesie ze sobą całe zło demokracji ,-))
Okropna idea,
Jeśli tak, to czemu na całym świecie odbywają się konkursy w których najlepsze dzieła wybierane sa przez specjalne Jury, w skład którego wchodzą fachowcy ? To co pisze to NORMALNE rozwiązania. Nawet na tym forum odbywał się konkurs, który oceniany był przez sędziów konkursowych. Ale nie przez administracje, tylko właśnie sędziów konkursowych
greatgonzo napisał(a):Aleksander napisał(a):@Kub - to może trzeba to zmienić,
Istotnym argumentem przeciwko była sugestia konieczności obrony przed mataczeniem i knuciem forumowiczów...
Powrót do Fotografie tygodnia - ankiety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość