Georg01 napisał(a):Wygląda na to, że zrobią kadłub i skrzydło od nowa.
MarCo napisał(a):Ja to czytam inaczej: "Los tego wydania jest w waszych rękach" = "My znamy Wasze zdanie na temat tego modelu. Wam się ten model podoba i właśnie zdecydowaliście że nie musimy nic poprawiać. Większość kupujących jest bardziej zainteresowana naszymi fantastycznymi detalami, a te kilka mmm (mm XL) im nie przeszkadza".
karolkonw napisał(a):czyli co? Zdradzeni o swicie? przez Czechów?
Pawel Burchard napisał(a):karolkonw napisał(a):czyli co? Zdradzeni o swicie? przez Czechów?
ten model im po prostu nie wyszedł ale to bardziej ich problem, Eduarda znaczy

Kuba P. napisał(a):Ja tu widzę jeszcze drugie dno - chodzi o już sprzedane zestawy. Byłoby fair wysyłać korekty klientom, którzy kupili model z wadliwymi częściami.
Kuba P. napisał(a):Oni nic jeszcze nie robią, badają reakcje.
InfoEduard napisał(a):The destiny of this release is in your hands now. You have to decide, if the dimensional problems are so huge, and so dominant a factor...
InfoEduard napisał(a):[...]
This also answers the question about what we do in the museum; if we don´t actually record the correct scale dimensions. It is simple. We never take general dimensions. [...]

Georg01 napisał(a):Ja myślę, że po prostu zmienią model od następnej wersji. Po prostu ta edycja G-6 sobie zostanie jak jest, a następna wersja, np. G-6 Erla, G-14, G-6/U4 i wszystkie kolejne już będą OK. Z drugiej strony zawsze mają pełno tych "overtrisów" i koszty rozdawnictwa tych wyprasek wcale nie musiałyby być takie duże.
Kuba P. napisał(a):Zobacz jak ten tekst jest napisany, oni stawiają sprawę tak, że jest mały problem ze skrzydłami (po 2,5mm na stronę) ale o kadłubie nic nie ma. Nie ma też nic o nosie, szczęce i owiewce łączenia skrzydła z kadłubem. Tylko skrzydła ewentualnie cośtam małego itp.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości