MKWJTC napisał(a): ale przeważnie znajdywałem informacje, że to był khaki albo albo oliwkowy, i w marynarce i lotnictwie armijnym.
W lotnictwie Japonii używano więcej niż jednej farby.
MKWJTC napisał(a): ale przeważnie znajdywałem informacje, że to był khaki albo albo oliwkowy, i w marynarce i lotnictwie armijnym.

zegeye napisał(a):W lotnictwie Japonii używano więcej niż jednej farby.![]()

shadowmare napisał(a):Super robota. Bardzo równiutko wyszło.

Krzysiek Kowalik napisał(a):Dzięki. W kilku miejscach uciekło ;) Główne kolorki położone

skusz napisał(a):Super, podoba się. Zastanawiam się tylko, czy w naszej skali powinno się nitować? Bardzo fajnie wygląda, podnosi "oglądalność", ale jak to się ma do skali?

skusz napisał(a):Super, podoba się. Zastanawiam się tylko, czy w naszej skali powinno się nitować? Bardzo fajnie wygląda, podnosi "oglądalność", ale jak to się ma do skali?
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Krzysiek Kowalik napisał(a):Dokładnie. Dla mnie też to jest taka sztuczka picująca model, ale jak na razie sprawia mi to frajdę więc nituję. Jak się nauczę czymś innym przypicować model żeby wyglądał mniej monotonnie to może zrezygnuję. Tymczasem coś skrobnąłem i namalowałem cerwone kółka. Z szaleństwem skrobania starałem się nie przesadzić i mi się udało. Chyba

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości