Jako że z Ikarusami zrezygnowałem z udziału w konkursie jeżeli koledzy pozwolą rozpocznę nowy wątek.Ten model to ma być taki odstresowacz po przejściach z Jakiem 9 Valoma.Tak więc fajerwerków nie oczekiwać. Kalkomanie będą zestawowe i być może z monografii Kagero.
MKWJTC napisał(a):Wygląda fajnie. To zestawowe wyposażenie kabiny?
Nie.To blaszka Eduarda.Co do malowania to jeszcze nie wybrałem.Z monografii Kagero mam kalki do OTTO WREDE lub wykorzystam zestawowe.Niechciał bym kupować nowego zestawu kalek.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 11 marca 2019, 10:59 przez xmen, łącznie edytowano 1 raz
Samolot ufundowany przez barona Hamiltona dla kap. Soveliusa (najlepszego asa Wojny Zimowej)... Mam go na liście, ale w 1/48 - rób tego, NOKA fajna jest tylko w wersji BW-355
Pzdr. Hubert Jeśli istnieje rozwiązanie martwić się nie ma po co, jeśli nie ma rozwiązania martwić się nie ma sensu
Prace powoli postępują o przodu.Zamysł jest taki żeby wyrobić się na Wrocław.Czy się uda czas pokaże .Na razie wygląda tak. Ps.Podwozie założone tylko do zdjęcia.To tak na wszelki wypadek gdyby ktoś zauważył że jest krzywo.
Fajny! Bardzo lubię ten samolot, kolega miał kiedyś Matchboxa, gdy my wszyscy kleiliśmy Jaki i Czaple. To był symbol czegoś niezwykłego, zachodniego, błyszczącego i dobrze spasowanego (jak klocki lego).