przez Marcin Starszewski » piątek, 21 września 2007, 16:41
Jest w tym dużo prawdy co koledzy piszą, nie wiem Dominik jaki teraz prezentujesz poziom, ale fakt jest taki, że mimo tego iż modele Twoje z kolejnego na kolejny są lepsze, to wciąż popełniasz szkolne błędy, nie ucząc się na nich. Nie wiem może masz takie a nie inne podejście, może robisz zbyt sie spiesząc. Nie wiem i chyba nie do końca mnie to oceniać bo sam jestem mocno początkujący. Ale dla mnie nie ma znaczenia, czy robię model przez weekend, czy przez dwa miesiące, liczy się efekt i muszę zrobić wszystko najlepiej jak potrafię, starając się przy tym nie przeceniać swoich możliwości.
Co do fotek to na s'PWM'ie był świetny tutorial Tomka Siedleckiego o robieniu zdjęć modelom, idąc krok po kroku tak jak tam opisywał, jesteś w stanie nawet najprostszym aparatem zrobić bardzo dobre zdjęcia swoich modeli, które na pewno raz, że uatrakcyjnią sposób prezentacji, a dwa uwidocznią może więcej niedociągnięć, ale to z pożytkiem dla Ciebie. Grunt to potrafić przyjąć krytykę, a wiem, że potrafisz. Wciąż jednak nie uczysz się na błędach i je w mniejszym bądź większym stopniu powielasz.
Pozdrawiam.
Warsztat: Spitfire Mk.Vb 1:32 Hobby Boss ... się robi