przez Mariusz 72 » sobota, 24 października 2009, 11:44
Cześć Mocuję się z wnętrzem od pewnego czasu. Jeszcze wszystko wchodzi ale robi się coraz ciaśniej :-) Najzabawniejsze jest to, że radio i figurka zasłonią prawie całą przednią część transmisji i akumulatory...
przez rollingstones » sobota, 24 października 2009, 18:21
Prawda, prawda - dodatkowo uważam że i tak ułatwiłes sobie zadanie. Wnętrze powinieneś montować przez właz a nie przez dziurę w wieży A w następnym to już przez wizjery.
przez Mariusz 72 » wtorek, 27 października 2009, 12:06
W ramach relaksu ugiąłem tylne błotniki z zestawu Aber-a. No i się okazało... okazało się... po dopasowaniu..., że błotniki główne są za krótkie! Ta sama historia co u Master Box... Zamiast relaksu musiałem całe błotniki przerobić ale przynajmniej są teraz skończone.
Mario... brak słów . A jednak ta różnica długości nie była aż tak duża... Tylko mocowania kół napinających były by do poprawki. Tą "linię podziału" na lewej płycie wanny sam trasowałeś? Wiem, że coś takiego widać na fotkach muzealnych, ale jej tam raczje w oryginale nie było.
przez Mariusz 72 » poniedziałek, 2 listopada 2009, 00:23
Cześć W poprzednim poście mam błąd w błotniku co wkrótce poprawię (jedna blaszka za dużo) i ten podział. Dziś tylko jedna fotka ale za to ładna. Rzadko się udaje moim aparatem ostre makro chwycić... Mam nadzieję, że Wam się spodoba. To są naprawdę nieduże elemenciki.
PROŚBA: Czy ktoś zna kolorystykę niemieckich flag sygnałowych? Mam tylko czarno-białe zdjęcia :-) Z góry dziękuję.