"Salonik modelarski" we Wrocławiu

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

"Salonik modelarski" we Wrocławiu

Postprzez magdalena » piątek, 29 maja 2009, 12:13

Serdecznie zapraszam do nowo otwartego "Saloniku modelarskiego" we Wrocławiu przy ul. Traugutta 67 . W ofercie posiadamy modele plastikowe, literaturę, chemię modelarską oraz akcesoria, wkrótce również modele kartonowe.
magdalena

Reklama

Re: "Salonik modelarski" we Wrocławiu

Postprzez kasprzyk » niedziela, 31 maja 2009, 18:05

Widzę, że ktoś mnie ubiegł z tym ogłoszeniem :P Byłem, zobaczyłem, kupiłem. Sklepik położony niedaleko szpitala i tego zakonu na początku trauguta (patrząc od rynku). Asortyment modeli wciąż się powiększa, są dostępne modele takich firm jak Italerri, Academy, Trumpeter, Smer, Roden, ICM, Zvezda, Kondor, za niedługo również gama produktów Airfixa, Hasegawy, Tamiyii. Jest lotnictwo, pancerka są również auta (narazie mały wybór na sklepie ale dowolne ilości na zamówienie), będą kartonówki juz w najbliższym czasie, może kolejki, modele s-f, statki... Cokolwiek co sobie zażyczycie z katalogów różnych firm jakie są dostępne, zostanie na wasze życzenie przywiezione (oczywiście gdy cena będzie w granicach waszych zainteresowań). Miła obsługa, zawsze można porozmawiać, pooglądac wypraski, nawet jeśli nic nie kupicie. Zachęcam do odwiedzenia, zapytania - w ten sposób napewno za jakiś czas wchodząc do sklepu nie będzie sytuacji, że czegoś co chcecie kupić nie będzie na półce :). POLECAM
kasprzyk

Postprzez kasprzyk » poniedziałek, 1 czerwca 2009, 18:08

Kilka zdjęć ze sklepiku:

ObrazekObrazekObrazek
kasprzyk

Postprzez Filip » poniedziałek, 1 czerwca 2009, 19:02

UUUa nawet jest ych pudełeczek trochę... ;o)
A czy będzie prowadzona sprzedaż wysyłkowa? Nie mówię tu o stronie internetowej a najwyżej co o jakimś kontakcie meilowo-telefonicznym :)

Pozdrawiam i życzę udanego rozkręcenia interesu :!:
Obrazek
Filip

Postprzez kasprzyk » wtorek, 2 czerwca 2009, 17:57

Akurat o to nie spytałem.... dowiem się wszystkiego jutro i napiszę.

Wszystkie szczegóły odnośnie telefonów, maili, wysyłki towaru pocztą będę znane dopiero po otworzeniu strony internetowej, która jest już w trakcie budowy. Do tego czasu zapraszam do odwiedzania sklepu pn-pt 11:00 do 18:00 sb 11:00 do 15:00
kasprzyk

Postprzez Gregore » sobota, 20 czerwca 2009, 16:13

czy akcesoria do modeli aut w skali 1/24 (koła z oponami 13 i 14 cali) są w ofercie?
Gregore

Postprzez kasprzyk » wtorek, 23 czerwca 2009, 18:39

Widzę, że dużo osób pyta. Jutro się tam przejdę, dziś już zamknięte.

Hej. Zostawiłem w sklepie informacje, mam nadzieję, że w najbliższym czasie coś będzie wiadomo. Dowiedziałem się też, że już są dodawane artykuły do bazy sklepu. Może za niedługo zobaczymy ich stronkę.
kasprzyk

Postprzez qba » wtorek, 3 listopada 2009, 12:37

Witam, zna ktoś może adres mailowy do tego sklepu?
Pozdrawiam Kuba
qba

Postprzez kasprzyk » sobota, 7 listopada 2009, 08:01

Hej, niestety nawet na ich stronie nie ma narazie kontaktu mailowego http://www.salonikmodelarski.pl/?strona-glowna,22
kasprzyk

Postprzez karambolis8 » czwartek, 13 października 2011, 14:28

Sklep został przeniesiony na ulicę Mierniczą 28. Byłem tam dzisiaj i udało mi się kupić Su-22 KoPro 1:48 w cenie BARDZO okazyjnej, żeby nie powiedzieć zaniżonej, biorąc pod uwagę dostępność tego modelu dzisiaj. Porozmawiałem też krótko z miłym Panem pracującym tam. Okazuje się, że to co stoi teraz na półkach, to zapasy magazynowe ze starego Saloniku Modelarskiego z Traugutta. Pewnie jeszcze niejeden rarytas można znaleźć tam na półce... Wypraski mojego Su-22 są bardzo dobrej jakości, bez nadlewek i skaz, więc pewnie to jeszcze jakaś wczesna seria, kiedy formy były w dobrym stanie. Na prawdę warto się tam rozejrzeć. Mail do sklepu zabawki.modele@wp.pl
karambolis8

Powrót do Oferty sklepów i firm