ergie napisał(a):Właśnie przed godziną wyciągnięty ze skrzynki
portalus napisał(a):Jak to wygląda w środku - lepsze/gorsze od Herpy/Kibri i tego co można zdobyć w Europie.
salamander napisał(a):Cześć . To mój najnowszy nabytek z allegro
CIACH!
wuen napisał(a):salamander napisał(a):Cześć . To mój najnowszy nabytek z allegro
CIACH!
Zapłaciłeś 350 zł czy jakaś extra cena była za ten egzemplarz?
portalus napisał(a):Napisz za co, bo zdjęcia jak nie ma tak nie ma.
salamander napisał(a): Wiem, ale nie bardzo już rozumiem co mam zrobić z fotką. Pierwsza fotka faktycznie była za duża , więc zmniejszyłem ją na 600x400 , i wciąż jest nie tak , więc po uwadze moderatora już nie wiem jak wrzucić zdjęcie. Korzystam z fotosika.
Cichociemny napisał(a):salamander napisał(a): Wiem, ale nie bardzo już rozumiem co mam zrobić z fotką. Pierwsza fotka faktycznie była za duża , więc zmniejszyłem ją na 600x400 , i wciąż jest nie tak , więc po uwadze moderatora już nie wiem jak wrzucić zdjęcie. Korzystam z fotosika.
Nie chodzi o rozmiar, ale o to, że po kliknięciu w fotkę otwiera się fotosik. W Twoim wątku warsztatowym, który trafił do pralni, zmodyfikowałem Ci pierwszą fotkę dla przykładu. W skrócie: należy pozbyć się odsyłaczy URL do fotosika. Jakbyś jeszcze miał problem, wal na PW.
portalus napisał(a):Domyślam się, że to duża rzecz a tylko 3 poziom trudności?
Model jest bardzo uproszczony czy coś innego?

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości