Model Dragona 1:35 (starsza wersja) dodatki lufa od smart kit, gasienice magick-track od samrt kit, antena, lufa km, łańcuszek od RB -model, dorobione wizjery na wiezyczce dowódcy, Zimmerit z Green stuff + tamiya putty. Cieniowanie, które słabo widac na zdjęciach. Świadomie tylko PĘDZEL . Ekrany pancerne zdejmowane jak w prawdziwym czołgu.
Przepraszam za jakość zdjęć, po ciemku, w sztucznym swietle. Postaram się kiedyś podmienić.
Hmmm... No zrobiłeś model... Ważne jest, że czerpiesz przyjemnośc z modelarstwa . Koledzy pewnie przez grzecznośc nic nie piszą.... ale z tym zimmeritem, to nie wytrzymam: co to jest? Namoczone gofry spadły na ten czołg???
Byłoby poprawnie...bez tego zimmeritu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez author21 » poniedziałek, 29 marca 2010, 07:57
Nie chce mi się teraz szukać, ale mam kilka zdjęć zimmeritu "z masy gofrowej" jak piszesz. Nakładanego niechlujnie, kwadraty rozmazane krzywo. I na tych zdjęciach się trochę wzorowałem. Trochę za gruby mi wyszedł, ale kształty kwadratów są ok. Poszperaj w internecie to znajdziesz. Nie kazdy miał idealny wzór geometryczny. Zimmerit atakka jest np przerysowany - równiutkie kwadraciki.