Fotka na stronie, którą zlinkowałem pochodzi z drugiego (poprawionego?) wydania TBiU z 2001 roku, którego nie posiadam. Mam natomiast pod ręką wydanie pierwotne z 1988 roku. Nie ma tu tego zdjęcia, jest natomiast kolorówka z lewej strony, na której widać pasy również na spodzie skrzydeł. Oprócz niej w starym TBiU znajduje się także w miarę wyraźne zdjęcie okapotowania silnika tej maszyny z małą szachownicą oraz roznegliżowaną panienką siedzącą na pocisku/bombie i nazwą własną 'Pat'.
Zdjęcie całego samolotu (takie, jak w linku), tyle że dużo gorszej jakości, zamieszczone jest także w 42 numerze Biblioteczki Skrzydlatej Polski - Godło i barwa w lotnictwie polskim 1939-1945 (WKŁ 1987), strona 116. Tu również zamieszczona jest kolorówka (nie ta sama, ale bardzo podobna) łącznie z rysuneczkiem dziewczyny o imieniu Pat.
W sieci jest fotka fragmentu strony z tej książeczki:

Ze Spitfire'ów z wysokim sterem z 302 Squadronu kojarzę też jeszcze maszynę o nazwie 'Fifi' (kolorówka panienki powyżej), ale nie mogę na razie sobie przypomnieć, gdzie widziałem jej fotkę.
Jarek