halset napisał(a):a potem dzieła niedokończone

Comek napisał(a):halset napisał(a):a potem dzieła niedokończone
Zdrajca

Pashal napisał(a):Aleksander tytuł Twojego tematu jest jednoznaczny i nie ma co tłumaczyć.
Chcecie rok 1940 - proszę bardzo zamieściłem kalendarium, więc nie ma co dalej kombinować tylko dobrać odpowiednie modele do realizacji i życzę powodzenia.
(...)

Flyzloty napisał(a):Czyli konsylium ustaliło że dziwna wojna zaczęła się 1stycznia1940???
A Niemcy napadli nas pewnie między świętami a nowym rokiem???

Flyzloty napisał(a):Czyli konsylium ustaliło że dziwna wojna zaczęła się 1stycznia1940???

xmen napisał(a):I telenoweli pod tytułem " Nowy Konkurs" ciąg dalszy.Teraz cały luty dyskusja nad ustaleniami co może być a co nie oraz regulaminem.

Comek napisał(a):xmen napisał(a):I telenoweli pod tytułem " Nowy Konkurs" ciąg dalszy.Teraz cały luty dyskusja nad ustaleniami co może być a co nie oraz regulaminem.
Jest to lekcja na przyszłość by zgłaszać tematy z opisem a nie tylko „tytułem”, nie chce nikogo atakować, wydaje mi się ze autor tematu rzucił propozycje pod dyskusje a nie gotową propozycje tematu. I zabrakło czasu przed głosowaniem na doprecyzowanie.
Podtrzymuje natomiast moje wcześniejsze zdanie, że bezdyskusyjnie temat WYGRAŁ, można powiedzieć: in blanco, i teraz pomysłodawca, który otrzymał kredyt zaufania wraz z administracją powinni doprecyzować zakres. Mniej lub bardziej wsłuchując się w sugestie w tym wątku, oraz opierając się o swoje doświadczenia z poprzednich edycji.
Różnice o których dyskutujemy są subtelne i wątpliwe czy zadecydują o czyimś starcie. Natomiast ustalenie jasnych jednoznacznych zasad jest bardzo istotne w każdej rywalizacji.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości