O zestawie AH napisano już tak dużo, że ja sobie odpuszczę. Widzę, że ludziska kleją go w sporych ilościach i nawet chwalą, to i mi powinno się udać.

Bez napinki, pudełkowo. Koniecznie oklepanego RF-R z 303 dywizjonu. Tak.

Woit napisał(a):Mam tego samego w planach. Dublowanie tematów nie jest chyba zabronione?
Ty na pewno go skończysz a ja... jak zacznę to będzie dobrze

alex_stela napisał(a):Z lekkim zdziwieniem przyjąłem informację, że żeby skończyć wnętrze kadłuba, to najpierw muszę zmontować wnęki podwozia, i to łącznie z goleniami. Nie wszystko tu pasowało jak należy, ale jakoś przebrnąłem. Natomiast ustawianie prawidłowej geometrii podwozia na tym etapie uznałem za co najmniej dziwny pomysł. Mam tylko nadzieję, że się udało

grzesiek83 napisał(a):Szkoda, że już wkleiłeś golenie podwozia, trochę utrudnią budowę modelu. Ja w swoim Hurricanie budowanym na tym forum wkleiłem je na koniec i nie miałem z tym większych problemów, chociaż musiałem wcześniej to przemyśleć czy to się uda.

alex_stela napisał(a):Cała robota nad wnętrzem w tym modelu zajmuje relatywnie bardzo dużo czasu, a efekt jest ledwo widoczny, szczególnie kiedy na to wszystko przyjdzie osłona kabiny.![]()

Spróbuję coś pokombinować z vacu Rob Taurusa do Airfixa.

Powrót do 1940 - warsztat konkursowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość