A teraz do konkretów, niedawno kupiłem sobie pigment (pierwszy raz w życiu... to dopiero przeżycie
Akahoshi, co to jest za zestaw pigmentów? Są jeszcze jakieś inne? pierwszy raz takie cósik widzę...
Moderator: xenomorph
Nie czepiajmy się szczegółów
Ciągnik CP będzie podstawą do ręcznego dłubania ciągnika C2P.
Kuba napisał(a):Możesz poprzeć to jakimiś planami? Bo z tego co ja widzę to tylko dwie płyty przy przejściu boków w tył są dość mocno skopane
Kuba napisał(a):Jakie włazy inspekcyjne?!
Kuba napisał(a):TKS nie był nitowany
Wehrwolf napisał(a):akahoshi : a to drugie MIGa to co to?
Sherman napisał(a):Militaria i Fakty nr.31, a że dach jest zrobiony źle to wystarczy na pierwsze lepsze zdjęcie zobaczyć. Zrobili jak w RPM, a włazy zajmowały cały dach ( 4 skrzydła, każde dzielące się na dwie części ).
Kuba napisał(a):Na razie go nie sklejałem i nie jestem za bardzo w stanie nic o dachu stwierdzić. Może włazy są wklejane i zasłaniają cały dach?
Kuba napisał(a):Jeśli jest skopany to i tak jego przeróbka nie będzie trudna ni też zbyt pracochłonna
Kuba napisał(a):Ogólnie model oceniam pozytywnie, zwłaszcza z uwagę na tego że JEST. Jak już nieraz pisałem jakiegokolwiek TKSa (no może poza Partowskim, ale to już wyższa szkoła jazdy) w 1/72 trudno dostać.
Sherman napisał(a):A z trafieniem go jest szansa podobna jak modelem Martoli czy MT.
Krzysztofoslaw napisał(a):A nie lepiej było wybrać sobie wersję premium? Tą bez ekranów Dragona. Ma blaszki (jakieś tam zawsze są) no i odświeżony zestaw jest:)

Powrót do Pojazdy wojskowe - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości