Pashal napisał(a):Ciekawe jest w sumie to, że nikt tego nie zauważył... to może się zdarzyć... gorzej jak ktoś to zauważył, ale nie zasugerował korekty... taka tam wieczorowa teoria spiskowa.![]()
![]()
Odnoszę wrażenie, że tu się troszkę robi takie "Nieme kino " ... to z Marty Feldmanem w reżyserii Mela Brooksa.

Pashal napisał(a):Miałem na myśli nasze forum, a wspomnienie o filmie "Nieme kino"... to troszkę groteskowy jest ten brak komentarzy w relacjach.

xmen napisał(a):Musi być coś naprawdę spektakularnego żeby się dyskusja rozwinęła .
cris napisał(a):xmen napisał(a):Musi być coś naprawdę spektakularnego żeby się dyskusja rozwinęła .
Chyba kłótnia

Pashal napisał(a):Ciekawe jest w sumie to, że nikt tego nie zauważył... to może się zdarzyć... gorzej jak ktoś to zauważył, ale nie zasugerował korekty... taka tam wieczorowa teoria spiskowa.![]()
![]()

Pashal napisał(a):Miałem na myśli nasze forum, a wspomnienie o filmie "Nieme kino"... to troszkę groteskowy jest ten brak komentarzy w relacjach.
Lestat napisał(a):Pashal napisał(a):Miałem na myśli nasze forum, a wspomnienie o filmie "Nieme kino"... to troszkę groteskowy jest ten brak komentarzy w relacjach.
czasem ma wrażenie, że na tym Forum umie pisać z 5 osób. Doprowadza to do tego, że odechciewa mi sie publikować ( a w warsztacie to w ogóle) i samemu też komentować i jest to przykre... Boomersko polecę - kiedys to było...

Pashal napisał(a):Warto zauważyć, że jak pojawiają się wpisy krytyczne, mam na myśli takie wpisy, które są konkretne i uzasadnione to bardzo często pojawiają się od razu wpisy o negatywnym zabarwieniu w kierunku dokonującego wpisy inne niż pochwały.
Zastanawiam się co ma oznaczać sformułowanie "umie pisać" ?

Powrót do 1940 - warsztat konkursowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości