Flyzloty napisał(a):Chociaż mam w magazynie kilku Amerykańców, to o tak kupię sobie coś nowego

Lestat napisał(a):rozbawiło mnie, ze w wątku z propozycjami było 100 milionów postów o kolorach, dzielenie włosu na czworo przy pojazdach filmowych itp, itd, a w cuglach wygrywa propozycja rzucona od niechcenia w jednym poście. Zresztą nie dziwie się, sam na nią głosowałem, chociaż jak dla mnie temat jest absurdalnie szeroki, no ale chodzi o zabawę, więc niech tam...

piotr dmitruk napisał(a):

Lestat napisał(a):rozbawiło mnie, ze w wątku z propozycjami było 100 milionów postów o kolorach, dzielenie włosu na czworo przy pojazdach filmowych itp, itd, a w cuglach wygrywa propozycja rzucona od niechcenia w jednym poście. Zresztą nie dziwie się, sam na nią głosowałem, chociaż jak dla mnie temat jest absurdalnie szeroki, no ale chodzi o zabawę, więc niech tam...

FAZZY_bez_humoru napisał(a):czyli nic co grasowało po terenach USA przed 1776 rokiem się nie łapie?

_OldMan_ napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w przyszłym roku Stany będą obchodzić 250-lecie,
termin zakończenia konkursu proponuję na 4 lipca 2026r.
Pashal napisał(a):Reasumując mam kilka świetnych pomysłów na następne tematy konkursowe - jedyne co należy zrobić to zamiast USA wpisujemy do wyboru : Niemcy, Francja, Włochy, W.Brytania, Izrael ...
Klawo jak cholera

piotr dmitruk napisał(a):_OldMan_ napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w przyszłym roku Stany będą obchodzić 250-lecie,
termin zakończenia konkursu proponuję na 4 lipca 2026r.
Trochę długi, ale jeśli taka wola....
_OldMan_ napisał(a):termin zakończenia konkursu proponuję na 4 lipca 2026r.

Powrót do Made in USA 2025-2026
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość