Polskie Konstrukcje Lotnicze Tom IV

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

Re: Polskie Kontrukcje Lotnicze Tom IV

Postprzez wojadann » środa, 9 grudnia 2009, 12:16

Szkoda, że sobie nie skopiowałem treści wiadomości, ale niech będzie, że to moja wina :P
wojadann

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez wyd_stratus » środa, 9 grudnia 2009, 19:35

Witam,
Widzę, że zaistniało nieporozumienie co do promocyjnej ceny książki.
Faktycznie wyraziłem się nieco mało precyzyjnie informując, ze książka będzie oferowana za symboliczną opłatą pocztową 5 zł.
Informacja brzmiała dokładnie tak:

Uwaga. Osoby zamawiające książkę przed jej ukazaniem się (nie wiąże się to z jakąkolwiek wcześniejszą wpłatą) otrzymają książkę za symboliczną opłatą listową 5 PLN. Sugerowana cena detaliczna 99 PLN.

Chodziło mi oczywiście, że będziemy za wysyłkę pobierać symbolicznie 5 zł, a nie że książka kosztować będzie 5 zł. Zresztą było napisane, że sugerowana ceną będzie to 99 zł.

Przepraszam Wszystkich, których ta informacja wprowadziła w błąd, ale nie mogłem przewidzieć, że ktoś może pomyśleć, że książka tej wielkości będzie dostępna za 5 zł(?!)

Pozdrawiam
Robert Pęczkowski
Stratus
wyd_stratus

Postprzez Cichociemny » środa, 9 grudnia 2009, 19:53

wyd_stratus napisał(a):Uwaga. Osoby zamawiające książkę przed jej ukazaniem się (nie wiąże się to z jakąkolwiek wcześniejszą wpłatą) otrzymają książkę za symboliczną opłatą listową 5 PLN. Sugerowana cena detaliczna 99 PLN.

Jak dla mnie zapis dość jednoznaczny. Poza tym, w mailu potwierdzającym złożenie zamówienia wstępnego można było przeczytać:
Wartość zamówienia: 99,00 zł

Wybrana forma przesyłki: Zamówienie PKL4 - 5,00 zł
Cichociemny

Postprzez wojtek_fajga » niedziela, 13 grudnia 2009, 14:26

Mam już tę książkę, bardzo fajny materiał.

Na kiedy jest planowane wydanie drugiej części IV tomu?

W katalogu wydawniczym, który otrzymałem wraz z książką, w zapowiedziach jest pozycja " Polish Air Force 1939 throught German eyes". Czy zawarty w niej materiał będzie się znacząco różnił od materiału, który jest w "Polskich Konstrukcjach Lotniczych" tom IV?

Na kiedy jest planowane wydanie "Skrzydeł Wolności" tom I?
wojtek_fajga

Master od Tin

Postprzez wyd_stratus » niedziela, 13 grudnia 2009, 17:13

Witam,

wojtek_fajga napisał(a):Mam już tę książkę, bardzo fajny materiał.

Dzięki za miłe słowa.

wojtek_fajga napisał(a):Na kiedy jest planowane wydanie drugiej części IV tomu?

Planujemy na połowę przyszłego roku, ale z taką książką to trudno powiedzieć dokładnie

wojtek_fajga napisał(a):W katalogu wydawniczym, który otrzymałem wraz z książką, w zapowiedziach jest pozycja " Polish Air Force 1939 throught German eyes". Czy zawarty w niej materiał będzie się znacząco różnił od materiału, który jest w "Polskich Konstrukcjach Lotniczych" tom IV?

To będzie ten sam materiał, ale po nagielsku.

wojtek_fajga napisał(a):Na kiedy jest planowane wydanie "Skrzydeł Wolności" tom I?

Chcemy to wydac jak najszybciej, ale ciągle są jakieć przeszkody, autor ciągle dosyła cos nowego i prace się przeciągają.

Pozdrawiam
Robert Stratus
wyd_stratus

Poprzednia strona

Powrót do Oferty sklepów i firm