Paweł Wymysłowski napisał(a):Pierwszy produkt - kalki na kościuszkowskiego MiG-a-29
RAV napisał(a):To już drugi. Pierwszy był do polskich F-16. Mam oba, ale jeszcze nie używałem.
Paweł Wymysłowski napisał(a):RAV napisał(a):To już drugi. Pierwszy był do polskich F-16. Mam oba, ale jeszcze nie używałem.
Gdzie je kupiłeś?
Paweł Wymysłowski napisał(a):Masz też zdaje się kalki TwoBobsa na F-16. Jak wypada porównanie?
Pierwszy produkt - kalki na kościuszkowskiego MiG-a-29

spiton napisał(a):Jak widać szachownice nie wyszły im zbyt dobrze, to samo godła kościuszkowskie ( te małe ) - jakieś takie jajowate.
dzejo napisał(a):spiton napisał(a):biały kolor jest przesunięty na godłach jak i na szachownicach ...szkoda. Co dziwne (a na szczęście dla posiadacza) na tym zdjęciu widać, że główne godło chce być OK.
RAV napisał(a):Może i chce, ale nie jest. Popatrz na drzewce kosy na ostatnim zdjęciu. Moim zdaniem arkusz do reklamacji.

spiton napisał(a):Mnie cieszy zapowiedź Seasprite'a. Jakoś zawsze lubiłem ten wiatrak. A od kiedy latają w polskich barwach, i to w fajnym malowanku, to potrzeba zrobienia takiego modelu mocno wzrasta ,-))
young napisał(a):Jednak z tego co wyszukałem to w mojej skali 1/48 jest tylko stary chyba nie łatwy do dostania model Revellu SH-2FKtoś "siedzi" w tym temacie? Czy wiele trzeba aby przerobić go do wersji G? Sam model można gdzieś dostać?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości