Moderator: xenomorph
siara1939 napisał(a):Sklejaj sobie i moze za pare lat tez bedziesz mial paru pochlebcow, coby w Twoich warsztatach wypisywali achy i echy....A pozatym, jak Ci się tak tutaj nie podoba, to wiesz co mozesz zrobic, aby taka sytuacja Cie wiecej nie irytowala.
Kuba Plewka napisał(a):A dragonowski premium Ausf. A i Ausf. D bazują na tych samych elementach? Wymiarowanie itp?
Andrzej Hołowacz napisał(a):Zastaw jest do A i D, więc nie wiem skąd Twoje pytanie.
http://aber.net.pl/detal/desc/_exlusive ... _kfz_171_/
Możesz wziąć suwmiarkę i iść do sklepu i spróbować mierzyć modele jak Cię nie wygonią ...
Ja nie zamierzam, dla mnie to czy model ma +/- 1 mm lata mi całkowicie koło ...
Bathin napisał(a):Andrzej Hołowacz napisał(a):A dodatkowo - "biały kruczek"
Powodzenia![]()
siara1939 napisał(a):Sklejaj sobie i moze za pare lat tez bedziesz mial paru pochlebcow, coby w Twoich warsztatach wypisywali achy i echy....A pozatym, jak Ci się tak tutaj nie podoba, to wiesz co mozesz zrobic, aby taka sytuacja Cie wiecej nie irytowala.
Andrzej Hołowacz napisał(a):Bathin napisał(a):Andrzej Hołowacz napisał(a):A dodatkowo - "biały kruczek"
Powodzenia![]()
Co się zgrywasz ??
...cars that were like wild ferocious animals.

Powrót do Pojazdy wojskowe - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości