rollingstones napisał(a):Śliczny ten pojazd jest. Jakie wrażenia ze sklejania - sam mam ten pojazd i ciekaw jestem twojej opinii.

Nie przesadzalem, bo bede jeszcze modulowal olejami.
subgrafik napisał(a):Piekna robota.Nie przesadzalem, bo bede jeszcze modulowal olejami.
No siara wiem ze tak czy siak bedzie kozak,
ale imho na modulacje za slabo, i wyglada to jak klasyczny preszejding zamalowany.
P
Tomek Hejmo napisał(a):Niestety, ale obawiam się, że zniknie Ci to wszystko, co zrobiłeś teraz. Poza tym fotki chyba są doświetlone tylko z jednej strony i to dość mocno, co niestety zaburza ocenę. Za to wyciągnąłeś całkiem ładny odcień tej szarości.
Tomek

siara1939 napisał(a):Wczoraj obrabiajac szklo przedniej lampy, upuscilem ja i pomimo 3 h szukania, niestety musialem sie poddac.Wkurzony pojechalem do sklepu i kupilem ten sam model w wersji cabrio, jako, ze posiada on 2 zestawy kloszy- jedne normalne, a drugie z dimerami.
rollingstones napisał(a):siara1939 napisał(a):Wczoraj obrabiajac szklo przedniej lampy, upuscilem ja i pomimo 3 h szukania, niestety musialem sie poddac.Wkurzony pojechalem do sklepu i kupilem ten sam model w wersji cabrio, jako, ze posiada on 2 zestawy kloszy- jedne normalne, a drugie z dimerami.
Nie wierzę - Siara nie dorobił takiej części

Tomek Hejmo napisał(a):Ty nie gadaj, tylko róbRzeczywiście ładnie ten cabrio wygląda. Na zdjęciu z lampą Ci bardzo ładne, wyraźne CM wyszło
![]()
Tomek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości