Temat rozpoczęty na innym portalu, ale skoro buduję w innym warsztacie samolot to może uda mi się skończyć oba modele tutaj. kilka zdjęć z dotychczasowej działalności.

Pozdrawiam
maciej
Moderator: xenomorph

Bathin napisał(a):Zastanawia mnie czemu Dragon zaznaczył mocowania klocka pod lewarek, a każe go montować kawałek dalej?
mr.jaro napisał(a):Bathin napisał(a):Zastanawia mnie czemu Dragon zaznaczył mocowania klocka pod lewarek, a każe go montować kawałek dalej?
Tez mnie to meczy. Na dostepnych mi zdjeciach nie potrafie zidentyfikowac, ktore z tych uchwytow stanowia mocowanie klocka. Masz jakis pomysl?
Bathin napisał(a):Bardzo ładny !
Zastanawia mnie czemu Dragon zaznaczył mocowania klocka pod lewarek, a każe go montować kawałek dalej?
Bathin napisał(a):Akurat w przypadku "100" mogą być wątpliwości bo tych niby mocowań jest więcej, jakby była możliwość mocowania klocka w dwóch wariantach. Na zdjęciu innego "Initiala" mocowania są tylko na skraju, później wrzucę zdjęcie.

Mariusz 72 napisał(a):...bez przesadnej demolki.
Mariusz 72 napisał(a):Możesz coś napisać o technice? Jakie blachy, farby... Z góry thx.

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości