JAREK M napisał(a):Witam
Co do skanowania protezę zęba zeskanujesz super ale model samolotu....
przez dzejo » 29 minut temu
Grzegorz2107 napisał(a):
Jeśli masz umiejętności projektowania, to czemu nie zaryzykowac i przedstawic Revellovi gotowy do produkcji projekt za satysfakcjonującą obie strony cenę? Jestem pewnien, że wsparcie merytoryczne miałbys tutaj na forum gratisowo...
Czemu nie zaryzykować
GrzeM napisał(a):Dlaczego Niemczycki???
Grzegorz2107 napisał(a):na pewno wszedłby w projekt, o ile rokowałby szanse powodzenia...
Grzegorz2107 napisał(a): JAREK M napisał(a):Witam
Co do skanowania protezę zęba zeskanujesz super ale model samolotu....
Chińczyk potrafi skanowac w 3D nie tylko modele samolotów, ale i np. nowe telefony komórkowe, które są niemal nie do odróżnienia od oryginalnych. Inżynieria wtórna jest tam na wysokim poziomie.
JAREK M napisał(a):musisz zaprojektowac ramkę z częściam
JAREK M napisał(a):Poziom SMERA wyciągniesz ale o ITALERI zapomnij.
dzejo napisał(a):GrzeM napisał(a):Dlaczego Niemczycki???
A kto to Niemczycki ?
)
GrzeM napisał(a):Jakoś trudno mi sobie wyobrazić "jedenastkę" wysokiej jakości jak Tamiya, a jednocześnie uproszczoną jak Hobby Boss i z zastrzałami odlanymi razem z kadłubem. i.
Grzegorz2107 napisał(a):W 1-72 trzeba myśleć o prostocie montażu. Przyszłość tej skali to modele dla dzieciaków i kolekcjonerów nastawionych na ilość. Nie ma sensu dawać 25 elementów wnętrza kabiny, bo zaawansowany modelarz albo będzie szukał żywicznych dodatków, albo sobie sam zrobi, natomiast perfekcyjne oddanie wymiarów, proporcji i faktury powierzchni jest wartością, którą doceni każdy.
Grzegorz2107 napisał(a):I cały świat wie jak wygląda Jedenastka!
RAV napisał(a):Grzegorz2107 napisał(a):I cały świat wie jak wygląda Jedenastka!
A jak wygląda Jedenastka? Pytam w sensie: Ile jest kompletnie zidentyfikowanych (wszystkie numerki, kolory, godła, uzbrojenie i inne "zmienne") egzemplarzy P.11c? Ja kojarzę Dudwała (którego akurat MasterCraft pominął w swoich licznych zestawach) i jakoś nic innego nie przychodzi mi do głowy... Czy malowanie z muzeum w Krakowie jest oparte na pełnych danych historycznych, czy częściowo domniemane?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości