spiton napisał(a):Kamil, Ty ich(represji) nie odczuwasz, bo to nie dostajesz bany, i nie Twoje wątki są zamykane. Wyobraź sobie, że to ja wywołuję taką burzę, jak Ty ostatnio.
Dostałbym bana do końca świata, i wszyscy moi koledzy również. A gdybym w trakcie tej burzy używał słów takich jak Tobie się czasem udaje użyć (wulgaryzmy). To już sam nie wiem co by się stało.
Oburzasz się, że ktoś Cię prosił, żebyś pisać poprawnie. Jesteś Kamil osobą która dla pewnej części młodzieży jest wzorem. Dlatego Twój bunt przeciwko przestrzeganiu zasad pisowni, jest odbierany jako przyzwolenie do poluźnienia dyscypliny w tym względzie. A że akcja rodzi reakcje, to pewnie admini zaczęli być bardziej srodzy .Dzięki zasadom oprawnego pisania po prostu łatwiej się czyta posty.
To przejaw szacunku dla drugiego człowieka, a nie ograniczenie wolności.
Pozdrawiam
Botan napisał(a):dając link do bloga nie w galerii tylko w sygnaturze
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Botan napisał(a):dając link do bloga nie w galerii tylko w sygnaturze
Przecież to dość powszechne i nikt nigdy nikomu nie robił z tego powodu wstretów..

Mac Eyka napisał(a):Na przykład na ogólnoświatowym forum ARC system nie zezwala na umieszczenie w jednym poście więcej niż bodajże 4 zdjęć i bardzo słusznie. Wynika to z głęboko pojętej netetykiety i zbytecznego nieobciążania łącza. No bo galeria z kilkoma zdjęciami na forum ładuje się dużo szybciej niż taka, składająca się z 10 czy więcej fotek.
spiton napisał(a):Kamil, Ty ich(represji) nie odczuwasz, bo to nie dostajesz bany, i nie Twoje wątki są zamykane. Wyobraź sobie, że to ja wywołuję taką burzę, jak Ty ostatnio.
Dostałbym bana do końca świata, i wszyscy moi koledzy również. A gdybym w trakcie tej burzy używał słów takich jak Tobie się czasem udaje użyć (wulgaryzmy). To już sam nie wiem co by się stało.
Czarny napisał(a):Chłopaki co ostatnio macie na warsztacie?
Może idźcie sobie posklejać
Mac Eyka napisał(a):nie łamie regulaminu ani dobrych obyczajów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości