Rafal napisał(a):I jeszcze jedna ważna rzecz - na tyle zżyłem się z Forum, że zależy mi na tym żeby było dobre, lepsze.
Załóż jakiś wątek warsztatowy, pokaż jakiś model...
Rafal napisał(a):I jeszcze jedna ważna rzecz - na tyle zżyłem się z Forum, że zależy mi na tym żeby było dobre, lepsze.
draz napisał(a):Tak Kamil, masz rację bardzo uczciwe jest oddawanie pięciu głosów na, np. swój model w konkursie albo kolegi. To po pierwsze.
Po drugie - prośby byłe wielokrotne o podjęcie decyzji, które konto ma zniknąć, już kiedyś pewne ustalenia były podejmowane i nic z tego nie wyszło.

Jarek Gurgul napisał(a): Fahrenwirsta 'zrobiłem', kiedy 'ktoś' (wtedy nie wiedzieliśmy jeszcze kto) zaczął się zabawiać hurtowym tworzeniem kont i założył po kolei, w krótkim czasie:
Wernitza
Ohlersa
Lubowa
Fahrenwirsta brakowało do zakończenia tej zabawy. Nie chciałem czekać, tylko tworząc Fahrenwirsta, 'dałem' twórcy trzech pierwszych kont sygnał, że Big Brother czuwa.
Ot, i cała tajemnica.
Jarek
Cichociemny napisał(a):spiton napisał(a):Wyobrażam sobie bowiem powody posiadania kilku kont, które nie budziłyby obaw natury etycznej.
I nie byłyby idiotyczne na dodatek?

Pan_Cerny napisał(a):Chociaż lubię prozę J. Conrada, to nie sądzę by Jądro Ciemnoty miało jakieś szanse.
Spiti, będę głosował na Twoje monstrum ze wszystkich moich wolnych kont (po tym jak zagłosuję na siebie).
Pozdrawiam
Marek vel Sebastian vel Ohlers vel Jarosław G.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości