lejgo_inc napisał(a):To nie ma żadnych asów antkowych?
lejgo_inc napisał(a):To nie ma żadnych asów antkowych?
A można za asów uznać panów Miszkurkę, Szymańskiego i Gajka? W końcu oblecieli świat dookoła na Antku, a to już coś.lejgo_inc napisał(a):To nie ma żadnych asów antkowych?
djack napisał(a):Jolomanolo, doskonale wiem, że w Antku tak to wyglada, właśnie dlatego boczne ścianki kadłuba zrobiłem od podstaw, żeby naprawić błąd Bilka w tym miejscu. Zobacz na poprzednich zdjęciach jak przebiega nitowanie, widać, że moja ścianka jest w prawidłowym miejscu, wiec nie ma co ratować, ale dziękuję za czujność.Inna sprawa, że kadłub Bilka ma tyle błędów, że takie sztukowanie to tylko półśrodek. Całkowicie prawidłowy kadłub trzeba by robić od podstaw.
Co do blaszek Parta, to nie sugerowałbym się nimi za bardzo, bo są uproszczone i na dodatek zawierają błędy (np. zbyt szeroka tablica przyrządów, która nie pasuje do modelu!).
A tak przy okazji, znowu coś podłubałem w Antku, ale muszę parę rzeczy dokończyć albo zrobić od nowa, bo mi się nie spodobały i dopiero coś pokażę.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości