Jacek Bzunek napisał(a):Bardziej się zapytam niż czepię, czy granica kolorów nie powinna symetrycznie przez środek chwytu powietrza do gaźnika? Ponadto skąd pomysł na prawą wnękę podwozia i czujnik prędkości w kolorze Sky?
No i oczywiście klasyczne pytanie, co dalej? Może jakaś P-40 albo inna P-39?

Aleksander napisał(a):Takie nieagresywne komentarze dopingują mnie bardziej do lepszej pracy niż totalne zmiażdżenie .
cina napisał(a):Model bardzo mi się podoba. Wykonanie godne pochwały. Duże brawa, szczególnie za otarcia lakieru na lewym skrzydle i subtelne okopcenia. (...) Moim zdaniem jest wielu modelarzy (min. ja), którzy nie prezentują publicznie (na forum) swoich prac między innymi z obawy przed "totalnym zmiażdżeniem".

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Brawo! Jak dotychczas Olku Twój najlepszy Spit i model jaki zaprezentowałeś na forum. Widać, że powoli, ale systematycznie pniesz się do góry na drodze do modelarskiej doskonałościZdrowiej!

Aleksander napisał(a):wymyśliliśmy z Radkiem, że pewnie było tak jak napisałem wyżej - samolot na kołkach, z zamkniętym podwoziem i malowanie czarną farbą, która pokryła części zewnętrzne, a wnętrze pozostało bez zmian.

Aleksander napisał(a):Co do doskonałości - to wg MacEyki osiągnąłem szczyt - śmigło się kręci!

RAV napisał(a):A ja nadal stoję na stanowisku, że czarne skrzydło też wymyśliliście...

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości