RAV napisał(a):A ja nadal stoję na stanowisku, że czarne skrzydło też wymyśliliście...![]()
No cóż - dyskusję pamiętam, ale rzeczywiście - dowodów na malowanie, jak i niemalowanie brak. Zostaję przy swoim - przynajmniej wygląda dużo ciekawiej.
RAV napisał(a):A ja nadal stoję na stanowisku, że czarne skrzydło też wymyśliliście...![]()

greatgonzo napisał(a):Żeby było jednoznacznie: istnienie wersji tego samolotu z całym spodem Sky nie podlega dyskusji.
Arkady72 napisał(a):Olek, z modelu na model rosna Twoje umiejetnosci. Taki progres cieszy oczka. Nie znam sie na kolorach skrzydel ale takie dwubarwne sa duzo ciekawsze.

tomhajzler napisał(a):Witam!
Jedyne co mnie trochę bije po oczach to zbyt mocno rzucające się w oczy obicia na kadłubie, min na pokrywie radiostacji i przy kalkach, mogły być trochę bardziej delikatne, no chyba, że rzeczywiście takie były widoczne na zdjęciach tego egzemplarza to w ogóle nie ma tematu. Pozdrawiam, Tomek Hajzler

Aleksander napisał(a):.....od kilku tygodni kupić taką srebrną kredkę w sklepie dla plastyków, żeby łatwiej było kontrolować efekt, ale jak na razie rozmowa w sklepie, jak grochem o ścianę.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości