spiton napisał(a):Dodam, że bardzo fajne zdjęcia, tylko małe !!!!
Czemu nie wrzucasz fotek o szerokości 800 ??
Oj Seba, leniwcze jeden

, to zagadnienie także już wertowałem parę razy na forum:
Całe swoje portfolio trzymam na WEBSHOT'cie, który na potrzeby forum "zwraca" zdjęcia w maksymalnym rozmiarze 600x600.
Ale dla chcącego nic trudnego - w podpisie jest link do wszelkich moich galerii (nie tylko modelarskich), a tam moża oglądać zdjęcia nawet w rozmiarze 3200x2400 (w takim gabarycie robię standardowe zdjęcia, mniejsze są jeśli dokonuję jakiegos kadrowania, itp...). Po za tym to jest warsztat...
spiton napisał(a):Ale okazało się, że przyklejona po pomalowaniu nie wygląda jednak dobrze. Może gdyby była to Tamka w 1:48, to by jakoś się udało. Ale w tym przypadku się udało średnio.
Spoko, spoko - w magazynie mam "świeżutkie" dwa Do-17Z z Monogramu (jaka szkoda, że nie dopłyneły wcześniej). Pasowałem części na sucho i jest o niebo lepiej niż w Revellu. Kabinka jest delikatniejsza i doskonale "siada" na kadłubie. wprawdzie linie podziału blach są wypukłe, ale jest ich więcej i są delikatniej poprowadzone (będzie łatwiej je przerobić).
Jednego zrobię Niemiaszka z ZG26 w malowaniu śródziemnomorsko-pustynnym, a drugi to będzie Fin w lertnim mondurku. Ale to daleka przyszłość...