Jarek Gurgul napisał(a):Czyli będzie jeszcze jedna warstwa RLM 65? Bo za kabiną i na stateczniku/sterze pionowym trochę niedopsikane.
Nawet nie tyle niedopsikane co nadpsikane

Jeszcze będę domalowywał niebieską i ciemniejszą szarą farbą, może lepiej pokażę jak już będzie całość tak jak bym to chciał mieć.
Chcę też nieco zróżnicować powierzchnię farby (to o czym pisałem w temacie Tempesta i o co pytał Jacek).
A farba firmy?...
Tamiya, niebieski to XF-23 z odrobiną białej, szary to XF-20 z odrobiną białej. Pozostałe farby także będą Tamiya.
No i jeszcze dwie prośby.
Pokaż z bliska owiewkę. Nic chyba nie pisałeś na jej temat - 'zwykła' fabryczna Tamiyi?
Tak, to osłona z modelu. Z jednej strony rama nieco odstaje i jeszcze ją trzeba zeszlifować. Wydaje mi się, że po odchudzeniu kadłuba pod kokpit SBS nieco "poleciały" wymiary. Da się naprawić.
Druga prośba - bardzo proszę, wyjdź z podziemi na świat Kuba albo daj troszkę więcej światła do zdjęć

.
No ze zdjęciami mam najwięcej problemów. Mam dość ciemne mieszkanie i doświetlam lampkami ale i tak kiepsko to wygląda. Na żywo to malowanie wygląda ciekawiej, na fotkach płasko.
Postaram się najlepiej jak umiem przy kolejnych.