Myślę, że FUN- artyści, świetnie odnajdują się w tej, zaskakującej na uwagę dziedzinie. Jest tam jakaś ukryta treść, która niestety do mnie nie przemawia, z powodu mojego ograniczenia. Choć zdarza się, że jest to ciekawa sztuka, to jednak jest bezcelową i mało symboliczną twórczością. Na pewno bezcelową, i też nie piękną…
----------------
Wiadomo człowiek potrzebuje interakcji, wymiany, informacji zwrotnej, ta potrzeba jest w nim bardzo silna i stanowi chyba o jego wrodzonym uspołecznieniu, albo coś. Wnioskuję zatem by usunąć wpis użytkownika Panzer.
Ja jestem chętny na wymianę wszelakiej sensownej informacji - tu, pojęcia nie mam w jaki sposób na te jego pisanie odpowiedzieć, nie próbując wywołać kolejnej awantury przy okazji… a, nie mam takiej potrzeby z kimkolwiek.
Piotr, ja wiem, że przekazywanie naszej opinii o kimkolwiek wymaga wiele delikatności i odpowiedzialności. Zanim coś napiszę, powinienem się zastanowić nad skutkami odpowiedzi. Artykuł w którym wyrażam swoje spostrzeżenia musi zabrzmieć jak krytyka, tak bym osiągnął swój cel. Oznacza to, że czasem - np. w przypadku krytyki można powiedzieć wprost co się myśli. Owszem nikt nie lubi słów krytyki. Ja próbuje ją obrócić w udoskonalanie samego siebie. Znoszę ją pozornie twardo-niestety nie wierzę, że nie dotyka ona sklejaczy - wytyka błędy, o których podświadomie wiedzą, ale ich nie chcą dostrzec.
Wszystkie ścianki wnętrza przedziału silnika okleiłem bibułą chusteczki higienicznej.