Krystian Ciechowicz napisał(a):Pozostaje tylko ubolewać ! Ja czekam na Storcha z Tristara 1/35
Wygląda tak.
Krystian Ciechowicz napisał(a):Pozostaje tylko ubolewać ! Ja czekam na Storcha z Tristara 1/35

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):A z tego zestawu 1/35 zazdroszcze włoskiego malowania.
caughtinthemiddle napisał(a):
Wygląda tak.

CzarekB napisał(a):Ja za swojego dalem $46.00, warty ostatniego centa.
Czarek.

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):W Hong Kongu masz za 90 zł plus 19 zł koszt przesyłki razem około 109 zł. Czas oczekiwania na przesyłkę do 3 miesięcy.
http://hobbyeasy.com/en_US/prod/32035.html

Tomasz Mańkowski napisał(a):Plus 22% VATu... ( póki co HK nie jest w UE )
Czyli w sumie ( z opłatami pocztowymi, za przesłanie dokumentów, etc ) to około 140 zł...

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Tomasz Mańkowski napisał(a):Plus 22% VATu... ( póki co HK nie jest w UE )
Czyli w sumie ( z opłatami pocztowymi, za przesłanie dokumentów, etc ) to około 140 zł...
Nie bardzo wiem o czym piszesz bo ja zamawiam w tym sklepie cyklicznie i taka kwota jaka jest na ekranie przy realizacji zamówienia t.j. cena modelu plus koszt wysyłki odciągana jest z konta mojej karty. Różnica jest w groszach czy złotówkach w zależności od wachań waluty. Nie spotkałem się z vatem czy innymi opłatami.

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości