tankmania napisał(a):CzarekB napisał(a):Tankmania, Balilla 1/32, kto to produkuje, Silver Wings ?
Nikt, będzie od podstaw.
Będzie ciekawie !!!
Idę przeglądnąć kwity, żeby się w końcu zdecydować pomiędzy Albatrosem, a S.E. 5 ,-)).
tankmania napisał(a):CzarekB napisał(a):Tankmania, Balilla 1/32, kto to produkuje, Silver Wings ?
Nikt, będzie od podstaw.
spiton napisał(a):tankmania napisał(a):Nikt, będzie od podstaw.
Będzie ciekawie !!!
tankmania napisał(a):spiton napisał(a):tankmania napisał(a):Nikt, będzie od podstaw.
Będzie ciekawie !!!
To się dopiero zobaczy, ale kilka dni temu wyrzuciłem Hellcata z Trumpetera do kosza i już więcej żadnego modelu nie kupię. Ponieważ nie mogę się powstrzymać z porównywaniem modelu ze zdjęciami, doszedłem do wniosku, że wolę robić sam błędy niż poprawiać po innych.

Jarek Gurgul napisał(a):Mam nadzieję, że chętnych będzie sporo.
siara1939 napisał(a):tankmania napisał(a):spiton napisał(a):tankmania napisał(a):Nikt, będzie od podstaw.
Będzie ciekawie !!!
To się dopiero zobaczy, ale kilka dni temu wyrzuciłem Hellcata z Trumpetera do kosza i już więcej żadnego modelu nie kupię. Ponieważ nie mogę się powstrzymać z porównywaniem modelu ze zdjęciami, doszedłem do wniosku, że wolę robić sam błędy niż poprawiać po innych.
Bede spogladal z boku z zainteresowaniem. Zapowiada się bardzo ciekawie.
tankmania napisał(a): Nie ma tutaj szóstego dna, po prostu będę robił model. Nie będę się z niczego nabijał, niczego udowadniał, nikomu dokuczał.

CzarekB napisał(a): nie zglosisz się do konkursu jako uczestnik ?

Mikołaj napisał(a):W przypadku SE.5 to był jeden samolot - Ciecierskiego, kalki (przypuszczalne) na różne skale były dodawane do wydawnictwa Kagero w serii Legendy Lotnictwa
Powrót do Konkurs Czarka "7 Eskadra Myśliwska"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości