Ford TFC 1/72 RPM "Komar"

Właśnie skończyłeś model w 'małej' skali, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Ford TFC 1/72 RPM "Komar"

Postprzez Konrad .C » poniedziałek, 16 sierpnia 2010, 15:37

Witam wszystkich użytkowników tego forum.Jest to mój pierwszy model który pokazuję i zarazem pierwszy post.Bardzo lubie RPM (już można się nabijać) i sprzęty na których walczyli nasi rodacy, szczególnie pancerkę. :P Mam małą kolekcję wozów w okresu WWI i WWII.Wracając do tematu, bardzo długo szukałem tego modelu, a nie wiedziałem że jest tak blisko.Kupiłem go w sklepie modelarskim martola ( pozdrawaiam :mrgreen: ).Drugą sztukę zamówiłem 4 dni temu :twisted: .
Masę elementów dorabiałem sam np.przednia płyta pancerna ,karabin itd.Model malowany w całości pędzlem ,coby nie stracić fachu :) Wash olejny.Nie mogłem się powstrzymać nad przyklejeniem napisu "Komar" ;)
Licze na oceny i krytykę nad moimi wypocinami.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
eeSeeF-floresef
Konrad .C

Reklama

Re: Ford TFC 1/72 RPM "Komar"

Postprzez Jostein » środa, 15 września 2010, 20:26

"To je dobre, pane Havranek!" Raz -polskie, dwa- nie Tygrys, trzy - ładnei zrobiony. Może tylko szkła w lampach za bardzo wyłupiasty, ale przy rozmiarach tego "giganta"...
A można to-to w ogóle jeszcze gdzeiś kupić?
Jostein

Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - galeria