Fajny, kontrastowy, klimatyczny, no i to Panzer III...podoba mi się Widać dużo się przy nim napracowałeś. Co następne Może w dioramach w konkursie wystartujesz
Mateusz Mathea http://matejson.blogspot.com "Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe." A.E.
przez Tomek Hejmo » sobota, 18 września 2010, 01:01
Dzięki. Zaproszenie do dioram dostałem, ale raczej wątpię, żebym startował, ta podstawka mnie kosztowała kupę nerwów. Warsztatuję obecnie Challengera 2 i FAMO z konkursu.
przez prawdziwy-sok » niedziela, 19 września 2010, 23:29
Cieszę się, ale na razie nie za bardzo mam co pokazać, a jutro stracę aparat na dwa tygodnie, bo tata wyjeżdża, a od niego pożyczam. Bardzo fajnie spasowałeś błoto na modelu i na podstawce:D
przez Panzer » poniedziałek, 20 września 2010, 11:33
Fajny ten brzdąc Strasznie ściorany - widać, że to już raczej przednówek niż grudniowa pora Dobrze spasowany model i podstawka. Jedyne co to mogłeś jakiś kolorystyczny akcent zarzucić w postaci.... czegoś tam (krzynka, pakunek...)
przez Tomek Hejmo » sobota, 8 stycznia 2011, 01:51
Z racji publikacji w prasie zrobiłem ponowną sesję zdjęciową kurdupla. Proszę moderatora o przeklejenie tych linków w miejsce starych z pierwszego postu, jednak pozostawienie tego postu (będzie widać aktualizację).